OkYa hadi git yeter ne uzattın. Konularıma gelipte yazma bir daha.
OkYa hadi git yeter ne uzattın. Konularıma gelipte yazma bir daha.
Sen sus artık istemiyoruz konuşmanıSen artık bi sus ya
Ayrıca benimle muhattap olmayacagın gibi kardeşim semihide rahatsız etme. Zorla insanlarla arkadaş olamazsın.Sen artık bi sus ya
Ayrıca benimle muhattap olmayacagın gibi kardeşim semihide rahatsız etme. Zorla insanlarla arkadaş olamazsın.
Kaan liya beni rahatsız ediyor bi şey söyler misinAyrıca benimle muhattap olmayacagın gibi kardeşim semihide rahatsız etme. Zorla insanlarla arkadaş olamazsın.
Doktor kendi haline bırakın dediKaan liya beni rahatsız ediyor bi şey söyler misin
Sen hâlâ burda mısın
Bakma diye bisey söylemediniz yeni madde eklendi bakılması yasakyazın bekmimSen hâlâ burda mısın
Ya gerçekten çok boş yapıyorsun. Allah sabır versin bizlereBakma diye bisey söylemediniz yeni madde eklendi bakılması yasakyazın bekmim
Bizim meraklımız değilsen git artık gittBakma diye bisey söylemediniz yeni madde eklendi bakılması yasakyazın bekmim
Bizim o kadar meraklımız ki konudan çıkamayacak kadar hemde. Yazık.Bizim meraklımız değilsen git artık gitt
Yazmayın o zaman benim hakkımda bisey madem sizde benim meraklım degilsinizyaBizim meraklımız değilsen git artık gitt
Ok gitYazmayın o zaman benim hakkımda bisey madem sizde benim meraklım degilsinizya
Boşver sen onu Avrupa eşleşmeleri hakkında ne düşünüyorsunBizim o kadar meraklımız ki konudan çıkamayacak kadar hemde. Yazık.
Özelden konuşalım onada atlar şimdi konuya birşey yazsam mı diye yatıp kalkıyor şu andaBoşver sen onu Avrupa eşleşmeleri hakkında ne düşünüyorsun
Senin haddin değil kimseyi susturamazsınSen sus artık istemiyoruz konuşmanı
Ya sen liyanın avukatı mısın her yerde onu savunuyorsun falan söylede bilelim. Benim konum senide istemiyorum ikile hadiSenin haddin değil kimseyi susturamazsın