Devir Teslim Beyanı (17 Kişi İçeride)

Xəlil Xəlilzadə

Azerbaycan Türk Birliği Partisi Kurucu Başkanı
Vatandaş
Değerli Azerbaycan Türk Birliği ailesi kıymetli yol yoldaşlarım ve Başkan Online camiası
Bir yıl boyunca partimizi daha da yükseklere taşımak Türklüğümüzü ve Türkçülüğümüzü her alanda yüceltmek için elimden geleni yaptım Söz verdim partimizi iktidar yapacağımızı söyledim ve bu sözü yerine getirdim 51.Dönem partimizi iktidarda yaptık Türk’ün kutlu davasına hizmet etmek ve bu davayı gelecek nesillere taşımak için gece gündüz çalıştım.Bu süreçte Resulzade'nin Atatürk'ün ve Elçibey'in yolundan asla şaşmadık ve onların ideallerine bağlı kalarak hareket ettik Ancak sağlık durumlarım nedeniyle artık bu kutlu davada liderlik görevimi devretme zamanı geldi Bu kutsal bayrağı benim yol yoldaşım her daim yanımda olan Türklüğümüz ve Türkçülüğümüz için omuz omuza mücadele ettiğimiz kıymetli kardeşim Niko23'e devrettiğimi beyan ederim Ayrıca bu süreçte ister kardeş gibi omuz omuza çalıştığımız ister karşı tarafta rekabet ettiğimiz Başkan Online ailesine de teşekkürlerimi sunuyorum Hepiniz bu yolculuğun bir parçası oldunuz ve bu mücadeleyi anlamlı kıldınız Ben artık yoruldum ama inanıyorum ki Niko Türk'ün onurunu ve bu büyük davamızı daha da yukarılara taşıyacaktır Artık sıra sende gardaşım Türk’ün yolu yolundur yolun açık olsun

Saygılarımla
Xəlil Xəlilzadə
Azerbaycan Türk Birliği Partisi Kurucu Başkanı

Sevim AYDIN

YGP Parti Başkan Vekili | Meclis Başkanı
Vatandaş
Taşıdığınız bu görevi layıkıyla yerine getirdiğinizi düşünüyorum. Sizin gibi bir dost kazandığım için çok mutluyum. Şahsınıza sonsuz bir saygım var. Hakkınızda hayırlısı olmasını temenni ediyorum. Değerli dostum Niko başkana da çıktığı bu yolda başarılar dilerim . Devraldığı görevi layıkıyla yerine getireceğine eminim. 🙏🏻🌹

Sinan SEVİM

Milli Harekât|Milli Sancak Partisi Kurucu Başkanı
Vatandaş
Öncelikle geçmiş olsun inşallah ağır bir sağlık probleminiz yoktur diyorum. Ve Acil Şifalar diliyorum Başkanım. Bunun yanısıra @niko_23 Başkanıma yeni görevinde Başarılar diliyorum. Kendisi zaten liderliğe aşina birisiydi kesinlikle zorluk çekeceğini düşünmüyorum. Hayırlı uğurlu olsun

muratucnk

YGP
Vatandaş
Geçmiş olsun sayın başkan.
Eski sağlığınıza tez zamanda kavuşursunuz inşallah.
Niko başkana da yeni görevinde başarılar dilerim. Hakkınızda hayırlısı olsun.

isimsiz

Yeni dönem başlıyor, birlikte güçlü olalım!
Vatandaş
Aziz kardeşim Xəlil Bu yolda verdiğin emek, mücadelen ve fedakârlığın için sana sonsuz teşekkür ediyorum. Senin liderliğinde partimiz büyük başarılara ulaştı, yaptığın işler her zaman saygı ve minnetle hatırlanacak. Sağlığın bizim için önemli, Tanrı’dan sana şifa diliyorum.Yeni başkanımız Niko23 kardeşimizi tebrik ediyorum, ona başarılar diliyorum. Eminiz ki, o da bu yolu aynı azim ve sadakatle sürdürecek.

Tanrı yardımcımız olsun! Yolumuz açık olsun!

O A B İ

A D İ N🎗️ Asil Türk 46.Dönem Meclis Bşk.
Vatandaş
Rabbim tez zamanda şifa versin Xəlil başkanım. İlkeli ve dürüst liderliğin oyun dünyasının hafızasında olacak her zaman. Niko başkanımı da tebrik ederim. İki gardaş milleti temsil eden bu bayrağı daha da ilerilere götüreceğinden emaneti yücelteceğinden şüphem yok.