Taşıdığınız bu görevi layıkıyla yerine getirdiğinizi düşünüyorum. Sizin gibi bir dost kazandığım için çok mutluyum. Şahsınıza sonsuz bir saygım var. Hakkınızda hayırlısı olmasını temenni ediyorum. Değerli dostum Niko başkana da çıktığı bu yolda başarılar dilerim . Devraldığı görevi layıkıyla yerine getireceğine eminim.
Öncelikle geçmiş olsun inşallah ağır bir sağlık probleminiz yoktur diyorum. Ve Acil Şifalar diliyorum Başkanım. Bunun yanısıra @niko_23 Başkanıma yeni görevinde Başarılar diliyorum. Kendisi zaten liderliğe aşina birisiydi kesinlikle zorluk çekeceğini düşünmüyorum. Hayırlı uğurlu olsun
@Xəlil Xəlilzadə Başkan Çok Geçmiş Olsun Acil Şifalar Diliyorum Umarım en kısa zaman sağlığına Kavuşursunuz. Niko başkanıda tebrik ederim yeni görevinde başarılar diliyorum Hayırlı olsun
Sayin baskan. Geçmiş olsun. Allah şifa versin.
Niko başkanım size de başarılar dilerim hayırlı olsun
Geçmiş olsun sayın başkan.
Eski sağlığınıza tez zamanda kavuşursunuz inşallah.
Niko başkana da yeni görevinde başarılar dilerim. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Aziz kardeşim Xəlil Bu yolda verdiğin emek, mücadelen ve fedakârlığın için sana sonsuz teşekkür ediyorum. Senin liderliğinde partimiz büyük başarılara ulaştı, yaptığın işler her zaman saygı ve minnetle hatırlanacak. Sağlığın bizim için önemli, Tanrı’dan sana şifa diliyorum.Yeni başkanımız Niko23 kardeşimizi tebrik ediyorum, ona başarılar diliyorum. Eminiz ki, o da bu yolu aynı azim ve sadakatle sürdürecek.
Tanrı yardımcımız olsun! Yolumuz açık olsun!
hayırlı uğurlu olsun
Başkanım geçmiş olsun acil şifalar diliyorum
@niko_23 başkanım sizede hayırlı olsun
Öncelikle geçmiş olsun Allah tez vakitte şifa versin
Niko başkanın da yeni görevinde başarılar dilerim
Geçmiş olsun, Allah şifa versin. Niko Başkanı da tebrik eder, görevinde başarılar dilerim. Hayırlısı olsun.
Başkanım geçmiş olsun acil şifalar diliyorum
@Xəlil Xəlilzadə çok geçmiş olsun reisim acil şifalar diliyorum. @niko_23 başkanıma da görevinde başarılar diliyorum.
Geçmiş Olsun Şifalar Diliyorum
Yeni Parti Başkanına Başarılar Hayırlı Olsun
Rabbim tez zamanda şifa versin Xəlil başkanım. İlkeli ve dürüst liderliğin oyun dünyasının hafızasında olacak her zaman. Niko başkanımı da tebrik ederim. İki gardaş milleti temsil eden bu bayrağı daha da ilerilere götüreceğinden emaneti yücelteceğinden şüphem yok.
Hayırlı olsun, başarılar
Geçmiş olsun xalil gardaşım. Sağlığına tez zamanda kavuşursun umarım.
Niko kutlu görevinde başarılar gardaşım
Geçmiş Olsun Diliyorum
Yeni Parti Başkanına Hayırlı Olsun
Geçmiş olsun kral. Tez zamanda sağlığına kavuşman dileğiyle
Her birinize ayrı-ayrılıkta teşekkür ederim başkanlarımGeçmiş olsun niko baskanada hayırlı olsun