Seçim Ara Sonuç (1 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KadirBey.

Altın Ok
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Daha önceki dönemlerde bu gibi uzun seçimlerde seçimin 2. Yada 3. Günü ara sonuçlar açıklanırdı. Ve heyecanlı olurdu, partiler durumlarını görür ve rekabet canlandırdı.

Bu oyun başkanlığı seçimi malum 5 gün sürecek, bu dönemde böyle bir uygulama yapma olasılığı mümkün mü?
En azından katsayısız sonuçlar bile ara sonuç olarak açıklanıp, seçimin seyrine daha heyecan verilebilir diye düşünüyorum.

Benim gibi düşünenler de yorumlarda belirtebilir.
Herkese bol rekabet dilerim

ErenA

🫳
20. Dönem Oyun Başkanı
İlk defa haklı ve yararlı bir yorum yapmış. İroni bir yana seçim süresi gerçekten uzun seçim heyecanını yaşatma görevide Yönetime düşüyor. Ara ara seçim verileri yayınlanabilir , en çok katsayıya sahip üyeler yayınlanabilir bu üyeler arasında bir yarış var bu yarış yansıtılabilir Oyun Bildirimi ve Forum aracılığıyla ara sıra bilgilendirmeler geçilebilir. Muhtemeldir 2 günde büyük bir kesmin oy kullanması bitecek kalan sürede adayların propagandası vs. Gibi şeylerle yönetim sürece heyecan katmalı.

Emreİzmir

Darbe Yönetimi Eski Altın Ok Genel Başkanı
Yasaklı Üye
50. Dönem Oyun Başkanı
İlk defa haklı ve yararlı bir yorum yapmış. İroni bir yana seçim süresi gerçekten uzun seçim heyecanını yaşatma görevide Yönetime düşüyor. Ara ara seçim verileri yayınlanabilir , en çok katsayıya sahip üyeler yayınlanabilir bu üyeler arasında bir yarış var bu yarış yansıtılabilir Oyun Bildirimi ve Forum aracılığıyla ara sıra bilgilendirmeler geçilebilir. Muhtemeldir 2 günde büyük bir kesmin oy kullanması bitecek kalan sürede adayların propagandası vs. Gibi şeylerle yönetim sürece heyecan katmalı.
Boş insan gene boş sekilde konuşmalarina başlamış

EKREM

MİLLİ GENÇLİK PARTİSİ BAŞKANI.
Yasaklı Üye
Vatandaş
Kesinlikle katılıyorum. Oyun başkanı seçimi gerçekten uzun sürüyor, dediğin gibi arada açıklansa hem heycanı arttırır hemde insanların merakı giderilmiş olur.

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Bozuk saat 2 kez de olsa doğruyu gösterirmiş :D

Manisalı Emre

Özgürlük Ve İrade Üyesi| 47.Dönem Adalet Bakanı ⚖️
Vatandaş
Eren haklı dağılın

Berkin Bakırel

52. Dönem Milletvekili ve Altın Ok Partisi Gönüllü
Vatandaş
Daha önceki dönemlerde bu gibi uzun seçimlerde seçimin 2. Yada 3. Günü ara sonuçlar açıklanırdı. Ve heyecanlı olurdu, partiler durumlarını görür ve rekabet canlandırdı.

Bu oyun başkanlığı seçimi malum 5 gün sürecek, bu dönemde böyle bir uygulama yapma olasılığı mümkün mü?
En azından katsayısız sonuçlar bile ara sonuç olarak açıklanıp, seçimin seyrine daha heyecan verilebilir diye düşünüyorum.

Kadir Başkanın bu yazdıklarının altına imzamı atarım.

Kaan_Çelik

ÖZGÜRLÜK VE İRADE | Parti Başkanı
Vatandaş

çok güzel düşünce reisim böyle bir uygulama her parti için yararlı olabilir ve rekabette artmış olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...