Sen uzak dur kardeşim be neyse ki eymen darbe yiyen taraf en azındanDarbe mi? Sanırım medyacılık damarlarım kabarıyor.
Sen uzak dur kardeşim be neyse ki eymen darbe yiyen taraf en azındanDarbe mi? Sanırım medyacılık damarlarım kabarıyor.
Her zaman böyle hırslı ve azimli rakip istemişimdir durmayın yaptırmayın elinizden geleni yapınSeni başkan yaptırmayacağız Abuzeyt başkanım
Niye uzak durayım canım bak bu sefer aynı taraftayız.Sen uzak dur kardeşim be neyse ki eymen darbe yiyen taraf en azından
Sen benim darbeye karşı Olduğumu gördün mü hiçNiye uzak durayım canım bak bu sefer aynı taraftayız.
Aslan91 kendine daha vergi eşi bulamadığından ortalıkta geziyor boşver onuHer zaman böyle hırslı ve azimli rakip istemişimdir durmayın yaptırmayın elinizden geleni yapın
Bak böyle yapma biliyorsun rahat durmayıp Medya kuruyorum. Bu sefer acımam da devretme de ona göre oyundaki herkes ayağını denk alsın yoksa işler karışıyorSen benim darbeye karşı Olduğumu gördün mü hiç
Boş verdim o haldeAslan91 kendine daha vergi eşi bulamadığından ortalıkta geziyor boşver onu
1 saatte yok olur bunlar yineBoş verdim o halde
Sus bak Son medya hakkımı yedin zaten. Medyamı ver hamzaBak böyle yapma biliyorsun rahat durmayıp Medya kuruyorum. Bu sefer acımam da devretme de ona göre oyundaki herkes ayağını denk alsın yoksa işler karışıyor
Emirhan yedi onuSus bak Son medya hakkımı yedin zaten. Medyamı ver hamza
(Ç)aldımSus bak Son medya hakkımı yedin zaten. Medyamı ver hamza
@B A Y - Z ak bak görüon mu.(Ç)aldım
Bana onun kazandığını söylediler neyse bir tane daha kurar vereceğim zaman direkt sana veririm@B A Y - Z ak bak görüon mu.
Tamm oldu o zamanBana onun kazandığını söylediler neyse bir tane daha kurar vereceğim zaman direkt sana veririm
BendeHerkez forumda eğlenirken. Vergi kasmak zorunda olan ben
Vergi önemli şimdiHerkez forumda eğlenirken. Vergi kasmak zorunda olan ben
Gerçek siyaset yaparak ülkenin Cumhurbaşkanı ile dalga geçmek iyi bir şey değilEniştesinden mi öğrendi acaba
Şansın yok ablanın galiba bir de bugün boş günü idi galibaHerkez forumda eğlenirken. Vergi kasmak zorunda olan ben
Farkettim ama kapatamadım yinede farkıŞansın yok ablanın galiba bir de bugün boş günü idi galiba