İzmir gelsinYok mu biz iyiyiz diyen şehirler.
Bilecik gelsin, bartın gelsin, bolu gelsin![]()
Anlaşıldı sana kayyum atayacazUşak'ımızda üzgün olanlar varmış. Bu Vali daha ne yapsın Cem Yılmaz'ı evlere iaşe mi göndersin.Ekli dosyayı görüntüle 20444Ekli dosyayı görüntüle 20443
Allah'tan sizin şehirde çalışan varmış.Uşak'ımızda üzgün olanlar varmış. Bu Vali daha ne yapsın Cem Yılmaz'ı evlere iaşe mi göndersin.Ekli dosyayı görüntüle 20444Ekli dosyayı görüntüle 20443
Valilikte tostumu yedim bekliyorumAnlaşıldı sana kayyum atayacazmeclis gitti valide gitsin
![]()
O sihirli cümle geldi geneValilikte tostumu yedim bekliyorum![]()
![]()
Senide gönderecekler kral biz bizi gaza getiren başkan isteriz icraat yapan değilSevgili muğlalılar görüyorsunuz vali olarak elimden geleni yapıyorum.
Ben buraya muğlaya hizmet için geldim. Makam mevki için değil. Makam mevki gözümüzde yok.Senide gönderecekler kral biz bizi gaza getiren başkan isteriz icraat yapan değil
Muğla halkı 1 gecede fiyatlara zam yapan esnaftan şikayetçi. Ya denetlemeleri artırın ya da istifa edin sayın valiÇalışan muğlalıya valilik makamından 50m para verecem. Daha napim.
Vali çıldırdı koş..
Bayrak için vatan için Malatya için çalışma vakti. İşte lider gibi lider ben bile gaza geldim gidem de Uşak ilimizi muhasır medeniyetler hizasına çıkaramMalatya'nın son durumu budur. Validen memnun olmayanlar varmış, Malatya saat kulesinin önünde buluşalım.
Ekli dosyayı görüntüle 20446
Abi muglaya geliyorum senin içinBen buraya muğlaya hizmet için geldim. Makam mevki için değil. Makam mevki gözümüzde yok.
Hocam neden can Erzincan diyorlar