ŞEHİR MUTLULUK DURUMLARINI PAYLAŞIN! (7 Kişi İçeride)

Mehmet 09

OYUN SAVCISI 🎓
Vatandaş

Ekli dosyalar

• Screenshot_20250205_000955.jpg
    Screenshot_20250205_000955.jpg
    224.1 KB · Görüntüleme: 30

K E R E M

Uyanış || Parti Başkanı
Yasaklı Üye
Vatandaş
Hocam neden can Erzincan diyorlar
Şimdi hocam aslında tam bilinmiyormuş ama bazı nedenler şunlar

1)Erzincan, tarihi boyunca çeşitli zorluklara (depremler, savaşlar vb.) maruz kalmış bir şehir olmasına rağmen, halkı her zaman güçlü bir şekilde yeniden ayağa kalkmıştır. Bu durum, Erzincan’ın adeta bir “can” gibi güçlü ve dirençli olduğu anlamına gelir.

2)Erzincan, doğal güzellikleri, verimli toprakları ve sıcak insanlarıyla bilinir. Halkı misafirperver ve yardımseverdir. Bu yüzden “can” kelimesi, hem şehrin sıcaklığını hem de halkın dostane yapısını anlatan bir sıfat olarak kullanılır.

3)Anadolu’da “can” kelimesi, tasavvufta ruh, dostluk ve sevgi anlamında sıkça kullanılır. Erzincan da tarih boyunca önemli bir kültürel ve tasavvufi merkez olmuştur. Bu bağlamda “Can Erzincan” ifadesi, şehre olan manevi bağlılığı ve sevgiyi simgeler.

dark slayer

Altın ok
Vatandaş
Şimdi hocam aslında tam bilinmiyormuş ama bazı nedenler şunlar

1)Erzincan, tarihi boyunca çeşitli zorluklara (depremler, savaşlar vb.) maruz kalmış bir şehir olmasına rağmen, halkı her zaman güçlü bir şekilde yeniden ayağa kalkmıştır. Bu durum, Erzincan’ın adeta bir “can” gibi güçlü ve dirençli olduğu anlamına gelir.

2)Erzincan, doğal güzellikleri, verimli toprakları ve sıcak insanlarıyla bilinir. Halkı misafirperver ve yardımseverdir. Bu yüzden “can” kelimesi, hem şehrin sıcaklığını hem de halkın dostane yapısını anlatan bir sıfat olarak kullanılır.

3)Anadolu’da “can” kelimesi, tasavvufta ruh, dostluk ve sevgi anlamında sıkça kullanılır. Erzincan da tarih boyunca önemli bir kültürel ve tasavvufi merkez olmuştur. Bu bağlamda “Can Erzincan” ifadesi, şehre olan manevi bağlılığı ve sevgiyi simgeler.
Anladım şimdi teşekkürler.

enginrocks

The Wolf, The Turk!
Vatandaş

dark slayer

Altın ok
Vatandaş
Ağrı belediye başkanı ve şehir valisi ne iş yapıyor neden şehir düzeyi bu halde olmaz böyle çalışacaksınız memleketim ne hallerde sonlarda 10 kişiye yakın başkan var hepsi oturuyor Allah'ın adaleti bumu el insaf biraz

Manisalı Emre

Özgürlük Ve İrade Üyesi| 47.Dönem Adalet Bakanı ⚖️
Vatandaş
Ankarada önemli işlerimiz var efendim o yüzden aydınımızla fazla ilgilenemiyorum. Tüm Aydın halkından özür dilerim 🙏
@Mehmet 09

KadirBey.

Altın Ok
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Valilere, Şehirde hiç çalışmayan, faaliyet göstermeyen üyeleri "şehirden at" özelliği gelip Şehirden atılan oyuncuyu sistem rondom atabilme durumu olursa ekstra bir heyecan verelibilr.

Murat Baykal

Yeni Üye
Vatandaş
Tokat'ın hali içler acısı ölmüş de ağlayanı yok sadece vali olarak ben çalışıyorum

Ekli dosyalar

• Screenshot_20250205-233621.png
    Screenshot_20250205-233621.png
    189.5 KB · Görüntüleme: 12

EKREM

MİLLİ GENÇLİK PARTİSİ BAŞKANI.
Yasaklı Üye
Vatandaş
1 kırmızı taş 1000 yeşiltaş değerindeydi
120 kırmızı taşı Muş'a yatırdım ne gelen var ne giden hiç birşey anlamadım 😃😃
Halen mutsuz şehir