Ben ne alakaAynen öyle ben tekim ve hepinize yeterim![]()
![Gülmekten gözü yaşaran yüz :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/6.0/png/unicode/64/1f602.png)
Ben ne alakaAynen öyle ben tekim ve hepinize yeterim![]()
Niye insan değil miEkonomi bakanı olarak. seçilen kişiye ceza vermek bu kadar kolay mı sizce![]()
Afiyet olsun efendimBen ne alakaben sessizce çayımı içiyorum
Hangi trafo bu kadar elektrik veriyor sana artık insanları sorgulamaya başladın sen maşallah böyle devam et senAynen öyle ben tekim ve hepinize yeterim![]()
Benle çok mücadeleye giremiyor, ağlamaya başlıyorlar hemenMeclis başkanımızdan memnunuz efenim. Vergisini de kasar meclisi de yönetir Kadir beyle mücadelesini de verir![]()
Ömür törpüsüsün bulaşan kurtulamıyorBenle çok mücadeleye giremiyor, ağlamaya başlıyorlar hemen![]()
"Ben kötüden falan korkmam, ama iyiyi iyi oynayandan çok korkarım" Demiş şair. O yüzden ben bu sevim başkanı görünce çok korkuyorum.Ömür törpüsüsün bulaşan kurtulamıyor![]()
Darbe planlıyoruz. Kimse yapmazsa kendimize yapıcazKadir bey Ekrem birbirlerine selektör yapıyor bu da demekki iş birlik yaptıkları bu kadar belli böyle yakın değildiler hayırlı işler...
Adımı mı ezberliyorsun hangi konuya baksam adımı zikretmişsinKadir bey Ekrem birbirlerine selektör yapıyor bu da demekki iş birlik yaptıkları bu kadar belli böyle yakın değildiler hayırlı işler...
ahsbsksoskskdnxjAdımı mı ezberliyorsun hangi konuya baksam adımı zikretmişsin![]()