Abim bilmiyorlar yaBu saate darbe mi olur sabaha karşı yapın biz mi söyleyelim onuda hahahahah
Abim bilmiyorlar yaBu saate darbe mi olur sabaha karşı yapın biz mi söyleyelim onuda hahahahah
Tamam iptal ettim ozamanMaalesef şu an yapsa bile beni yanlış anlamayın Altınok eski gücünde değil
Şu başarısız darbeniz bitsin hele az bekleYargıla bakalım hodri meydan
He hee darbe yapiyolarmsizhzbsbsbsbbshYargıla bakalım hodri meydan
Baş kaldıran bedelini öderYargıla bakalım hodri meydan
Sen gülmeye devam et bakalım Görürüz bakalım kim kimi yargılıyorHe hee darbe yapiyolarmsizhzbsbsbsbbsh
Ben söyledim hodri meydan burada yazmakla olmuyorBaş kaldıran bedelini öder![]()
@Fersah bunuda al abiYav dirilişmidir batışmıdır ne bu korku arkadaşlar 10 tane partisiniz ve ağlayan sizsiniz şuan direnin ordumuz hak olanı yapıyor
Abi ben sizi tutuyorumBaş kaldıran bedelini öder![]()
Bu yazıları abinizmi hazırlıyor yoksa sizmi yazıyonuzYav dirilişmidir batışmıdır ne bu korku arkadaşlar 10 tane partisiniz ve ağlayan sizsiniz şuan direnin ordumuz hak olanı yapıyor
Ben göremedim seçim kaybedenlerBir gece ansızın gelebiliriz!...
Sandıkta meydan okusaydınız ya burdan yazmakla olmuyorBen söyledim hodri meydan burada yazmakla olmuyor
Peki benden sana soru abilerinden izin aldım mı konuşurkenBu yazıları abinizmi hazırlıyor yoksa sizmi yazıyonuz![]()
Biraktiracak kivama getircez sizi mersk etmeyin ama siz yenilmeye doymuyonuzSen gülmeye devam et bakalım Görürüz bakalım kim kimi yargılıyor
Benim bı abim yok dostlarım varPeki benden sana soru abilerinden izin aldım mı konuşurken
Abin nerde o yazsin ciddiye alamiyom seni?Peki benden sana soru abilerinden izin aldım mı konuşurken
Kaybedecek biseyiniz kalmadi 3 gune gkb yidr kaybediyonuz ashsshssuAhh ahh burakcım agzın var konuşuyon