Darbe Bildirisi!!!! (29 Kişi İçeride)

aslan91

Edirne Şehir Başkanı
Vatandaş
çok eğleneceğiz daha durun abuzety başkanım için unutmayacağı bir başkanlık olacak

gork4m

Yeni Üye
Vatandaş
Bir benim abim yoktur 2 ben kimseden korkmuyorum 3 Ben de seni ciddiye alamıyorum ilk önce Forum ismini değiştir
Yaklaşık son 6-7 dönemdir oyunda o şeyi söylememiz yasak olduğu için söyleyemiyorum hep sizin taraf kazandı artık buna dur demeniz zamanı geldi bana laf yetiştireceğine Çok biliyorsan darbeyi engellemeye çalış
O sevim hanım kazanamadı diye zorunamı gidiyo

İsmail bozkaya

Üye
Vatandaş
Ababadhsshhhhshs yav senlemi ugrasacam cekil onumden
Bir Madem darbe gerçekleşmeyecek niye bu kadar korkup benimle uğraşıyorsun 2 senden çok darbe gördüm az çok ne olacağını biliyorum 3 sen çekil önümden abinin yanına git laflarımdan rahatsız oluyorsan yönetime de bildir öyle boş boş konuşma benimle

ismaildkul

Milli Gençlik Parti Sözcüsü
Vatandaş
Bir Madem darbe gerçekleşmeyecek niye bu kadar korkup benimle uğraşıyorsun 2 senden çok darbe gördüm az çok ne olacağını biliyorum 3 sen çekil önümden abinin yanına git laflarımdan rahatsız oluyorsan yönetime de bildir öyle boş boş konuşma benimle
Ne olacakmış Allah aşkına bize de anlatsana 🤣

KATLİAM

Üye
Vatandaş
Yasin kac burda bize ahkam kesiyon bak bakim oyuna katilim tarihime?