Kafamıza silaCtrl C = Ctrl V hiç birisi kendi istek ve rızası ile yapmıyor
Yapay zeka çok ilerledi..Yapay zeka darbesi bu
İş var işşYarın vaktin çok olur okursun
Keşke peşinden gidip takip etseydin bu ladar geri bir hareket yapmazdınız. Üzüldüm size bu işin sonunu düşünmediniz miKafamıza sila
Yapay zeka çok ilerledi..
yokBingölun bundan haberi var mı
Keşke peşinden gidip takip etseydin bu ladar geri bir hareket yapmazdınız. Üzüldüm size bu işin sonunu düşünmediniz mi
Alçaklara kar yağıyor üşümedin mi? Sen bu işin sonunu düşünmedin mi??Keşke peşinden gidip takip etseydin bu ladar geri bir hareket yapmazdınız. Üzüldüm size bu işin sonunu düşünmediniz mi
Doğru söylüyorsun! O zaman sen yanSen yanmazsan ben yanmazsam nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa?
Hepinizi yakacağız..
Bingol milletvekili ve valisinin bundan haberi var mı baskanim @A H M E T TBingöl belediyesi olarak zabıtalarım ile beraber ordumuzun yanındayım
Bu arkadaş niye yanıyormuş kralDoğru söylüyorsun! O zaman sen yan
Kalbim çıt, göz yaşım pıtSeçim sandıkta kazanılır
Darbe ile Zafer olmaz
Tüm Darbe komitesini Kınıyoruz!!!
Komutan logar sen kimsinnn.Kalbim çıt, göz yaşım pıt
Ya ben gördüm de karışmadım sürgün edicem az kaldı belediyeye gelip çay içip gidiyor gündüz sürekli kurtlar vadisi izliyor akşamda gelip burda işte darbecik falan diyor anlam veremedimBingol milletvekili ve valisinin bundan haberi var mı baskanim @A H M E T T
Biz halkın iradesine sahip çıkıyoruz !Yenilgiyi kabul edemeyenler darbesi gerçekten çok komik patlamış mısırımla izliyorum tiyatronuzu demokrasiye olan darbeniz asla kabul edilemez ve gene kaybedip yargılanacaksınız
tamam soda kap gel karargahta oturuyoruzKalbim çıt, göz yaşım pıt
Yaklaşan cismi görünce anlarsınKomutan logar sen kimsinnn.
DarbeciBu arkadaş niye yanıyormuş kral
O yüzden mi seçimi kaybettinizBiz halkın iradesine sahip çıkıyoruz !