İnaniyonmu basarili olcana avsshhshhhshEkooş ve ekibine bay bay
İnaniyonmu basarili olcana avsshhshhhshEkooş ve ekibine bay bay
Ah be ablam kimin gazına geldin sen. Bak yarın sabah sana gaz verenler seni tanımazlar haYaklaşan cismi görünce anlarsın![]()
nereden öğrendin bunlar vekilim oysaki belediyeye özel gizli oda yaptırmışrım orda izliyordumYa ben gördüm de karışmadım sürgün edicem az kaldı belediyeye gelip çay içip gidiyor gündüz sürekli kurtlar vadisi izliyor akşamda gelip burda işte darbecik falan diyor anlam veremedim![]()
Orda cano var. Cano ilgileniyor. Olmadı şebeke sularına antidepresan salariz.Mardini bombalayabilir misiniz şehir mutlulugu çok düşük kimse uğraşmıyor![]()
Deme yav 184 oy yediniz PuassusBiz halkın iradesine sahip çıkıyoruz !
Tamam gidiyorum sakin ol ve elindeki telefonu hemen yere bırak ramboEkooş ve ekibine bay bay
Gazı çok yakın bir kaynaktan alıyorum. Sabaha tanımamasina imkan yokAh be ablam kimin gazına geldin sen. Bak yarın sabah sana gaz verenler seni tanımazlar ha
Valim dicen vali bak valla atacam artık ha yarın çaya gel dicektim darbe yapıyosunuz neyse yarın artık demir parmakların arkasına geçtiğinde sana içlik falan getiririm lazım olurnereden öğrendin bunlar vekilim oysaki belediyeye özel gizli oda yaptırmışrım orda izliyordum![]()
Rusya mı?Gazı çok yakın bir kaynaktan alıyorum. Sabaha tanımamasina imkan yok![]()
Siz yediniz biz açmi kalak yaw..Deme yav 184 oy yediniz Puassus
Yolun açık olsun canımTamam gidiyorum sakin ol ve elindeki telefonu hemen yere bırak rambo
Hazar havzası daha yakın banaRusya mı?
Oyle gözüküyor baskanim boyle giderse cok ac kalirsinizSiz yediniz biz açmi kalak yaw..![]()
aaaa Ahmet başkan sana kırgınım ne güzel vali olcaktım geldin valiliğimi aldın belediye düştümValim dicen vali bak valla atacam artık ha yarın çaya gel dicektim darbe yapıyosunuz neyse yarın artık demir parmakların arkasına geçtiğinde sana içlik falan getiririm lazım ol
Halk sizi isteseydi oyun başkanlığı seçiminde size destek verirdi demek ki sizden olmaz birşeyBiz halkın iradesine sahip çıkıyoruz !
Hee kalitesiz gaz olduğu belliHazar havzası daha yakın bana
İnan bana bende oraya yanlış geldimaaaa Ahmet başkan sana kırgınım ne güzel vali olcaktım geldin valiliğimi aldın belediye düştüm
Gerçekten canınmıyım ?Yolun açık olsun canım
Evet kardeşimGerçekten canınmıyım ?
Seni özel grejuva ateşi ile yakacağızDoğru söylüyorsun! O zaman sen yan![]()