Neyse Burayı terk ediyorum sizin gibi sizin gibi sadece lafla konuşan icraatı olmayan insanlarla uğraşamam darbe sonu görüşürüz
Vergi kasıyorum ya noldu kralYok İsmail sen Ekrem misin
Sevmedim seni ondan bide teksin ya digerleri gelmedi seni bulduk napalim dersen gelirler belkiBu bir benim hesabım eski Ban yedi Benim de 2,5 yılım var sayılır eski olabilirsin madem eskiysen nasıl bu kadar gereksiz laflar konuşuyorsun
Beni etiketleme o zamanBen enese söylüyom siz atlıyonuzda mesaja
Kusura bakma Reis ya araya kaynadın o kadar çok kişiyle uğraşıyorum kiVergi kasıyorum ya noldu kral
Enesi etiketledim zatenBeni etiketleme o zaman
Iyi yanlışlık olmuş bir sürü mesaj var o kadar çok gereksiz mevzular dönüyor kiEnesi etiketledim zaten
Bence de darbe falan boş yapıyosunuz hadi yerlerinize gidinIyi yanlışlık olmuş bir sürü mesaj var o kadar çok gereksiz mevzular dönüyor ki
Sözümün arkasındayım BASİTSİNBurda tek gayesi çıkar olan bir kişi varsa şu koca oyunda o da sensin ama ne desek boş verecek cevabın da yok neyse sen uyu da gölgen gelsin vergi kasmayı bıraksın yorulmustur abisi
Abilerinde o kadar kapasite yokBu yazıları abinizmi hazırlıyor yoksa sizmi yazıyonuz
Sırf gereksiz konuştuğun için gitmiyorum buradayım Hadi bakalımBence de darbe falan boş yapıyosunuz hadi yerlerinize gidin
Ağlamaya devam et o zamanSırf gereksiz konuştuğun için gitmiyorum buradayım Hadi bakalım
Benim derdim oziyle senle bı sorunum yok enesKi size parti açtırdım burağa direk yazdım wp fersahların yanına git diye size dost olmasaydım yapmazdım siz dostunuzu sattınız
Senin uyku saatin gelmedi mi?@Fersah @Abuzeyt @Mustafa Çevik @Burak Uysal 35
Satarsa partiden atılır bu kadar basit sizin gibi değiliz YG cıkarları herşeyden DEĞERLİ sizde zamanında YG için yaptıklarınızı unutup kişisel muhabbetlerinizi yansıttınız ve yol gözüktü ben partimi satmam satıcı veya satılık değillim örnek alın duruşunuz olsun
Hakkım helal değildir bunu bilin size ve lakin sizin yüzünüzede başka ortamlarda Burak çevik raşit oguz size karşı tutumum her zman dost olaraktı taki seste farklı başka yerde farklı davranana kadardı artık benim için paçavradan farksıznız ve muhatabım değilsiniz.
Benim ağlamama gerek yok kaybetsek bile hakkımızda kaybedeceğizAğlamaya devam et o zaman
Hakkınızda kaybettiniz zaten gereksiz bir çaba içerisindesiniz şuanBenim ağlamama gerek yok kaybetsek bile hakkımızda kaybedeceğiz