BENİ ŞİKAYET ETMİŞSİNİZ NASIL OLUYOR OYok ben tebrik ettim Sen nasıl anladın bilemem
BENİ ŞİKAYET ETMİŞSİNİZ NASIL OLUYOR OYok ben tebrik ettim Sen nasıl anladın bilemem
Reis bana şahıslarla kavga etmekten ne yazdığımı bilmiyorum ki mesaja beni etiketle bir bakayım yanlışlık olmuşturBENİ ŞİKAYET ETMİŞSİNİZ NASIL OLUYOR O
Yolda benzinleri bitmişŞimdi kafam karıştı darbe oldu mu olmadı mı son durum ne ordu Ankara’ya meclise ulaştı mı
Kusura bakma da yeni üyesin herhalde sen kimsin eski üyeyi sen bile forumda yenisinBENİ ŞİKAYET ETMİŞSİNİZ NASIL OLUYOR O
Ankarada dronlarla meclise saldırmaya çalıştılar da bizim aslanlar taşla falan düşürdü hepsiniYolda benzinleri bitmiş
Reis sen iyi misin Ben seni niye Şikayet Edeyim Ayrıca ben abuzeyt değilim boş yapma
İstesende bi abuzeyt olamazsın çünkü sizde o adelet ve irade yok siz halkın çıkarından çok kendi çıkarınızı düşünüyorsunuzReis sen iyi misin Ben seni niye Şikayet Edeyim Ayrıca ben abuzeyt değilim boş yapma
Merak etme Senin başkanını olmak isteyen yok Asıl siz kendi çıkarınızı düşünüyorsunuzİstesende bi abuzeyt olamazsın çünkü sizde o adelet ve irade yok siz halkın çıkarından çok kendi çıkarınızı düşünüyorsunuz
Yav iyi mucadele ediyon mv veririz olurmu?Merak etme Senin başkanını olmak isteyen yok Asıl siz kendi çıkarınızı düşünüyorsunuz
Biz kendi çıkarımızı düşünsek halkın iradesi ile o sandıktan çıkmazdıkMerak etme Senin başkanını olmak isteyen yok Asıl siz kendi çıkarınızı düşünüyorsunuz
O parti başkanı değil ki oyun başkanı istesen de istemesen de hepimizin başkanı başkana Selam durMerak etme Senin başkanını olmak isteyen yok Asıl siz kendi çıkarınızı düşünüyorsunuz
Onu bile hakkıyla yerine getiremezYav iyi mucadele ediyon mv veririz olurmu?
Ben sana senmi şikayet ettim dedim DİYORUMKİ SİZDEKİ O AĞLAMAK O KADAR GARİPKİ TEBRİKİ BİLE ŞİKAYET EDİYORSUNUZReis sen iyi misin Ben seni niye Şikayet Edeyim Ayrıca ben abuzeyt değilim boş yapma
Sen sus bakalım hadi Her lafın arasına girmeYav iyi mucadele ediyon mv veririz olurmu?
Darbeyi savunuyormusunçok eğleneceğiz daha durun abuzety başkanım için unutmayacağı bir başkanlık olacak
Ben de diyorum ki ben mi şikayet ettim Sen iyi misin Allah Allah ya kimlerle uğraşıyorum yaBen sana senmi şikayet ettim dedim DİYORUMKİ SİZDEKİ O AĞLAMAK O KADAR GARİPKİ TEBRİKİ BİLE ŞİKAYET EDİYORSUNUZ
Tamam mv+500m paraSen sus bakalım hadi Her lafın arasına girme