KAPATILAN İTTİFAKLARIN YENİDEN KURULMASI HK. (4 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EKREM

MİLLİ GENÇLİK PARTİSİ BAŞKANI.
Vatandaş
Diriliş ittifağı gizliden yürüdüğü için mecbur kalmışlar diyelim.
Bu oyunda ittifağı bitirmeyen Diriliş ittifağı ise biz de Diriliş ittifağını bitiriyoruz.
Hocam siz meclis seçiminden önce ittifakların bitmesini istediniz. Ve meclis seçiminde diriliş ittifağı diye birşey söz konusu değildi. Sizin kararınıza ilk karşı çıkan karşı taraf olmuş olmuyormu.
Oyun başkanlık seçimine gelirsek.
Bozkurt partisinin adı bugüne kadar hiç bir ittifakla anılmadı.
Herkez gibi onlardan da destek istedik onlarda bizi kırmadı.

ErenA

🫳
20. Dönem Oyun Başkanı
Eren sanırım siz kendinizi haklı görüyorsunuz.
Sizi de alalım piste :)
Ben bir oluşumun içinde değilim kaldı ki Diriliş diye bahsedilen ittifak (eğer varsa) neredeyse başından beri karşısında olduğumuz bir yapıydı. Kendimi haklı görmüyorum sadece Oyun Başkanı seçiminde bir ittifaktan bahsediliyor ama aynısı meclis seçimleri için geçerli olmadı bundan bahsediyorum.

Ö Z E R

DAİMA ASİL TÜRK
Yasaklı Üye
Vatandaş
Diriliş ittifağı gizliden yürüdüğü için mecbur kalmışlar diyelim.
Bu oyunda ittifağı bitirmeyen Diriliş ittifağı ise biz de Diriliş ittifağını bitiriyoruz.
Hocam meclis bileşenleri seçiminde ittifakı gördük kimin ittifak olduğunu. Onun öncesinde diriliş ittifakı mensuptu partiler teker teker açıklama yaptı ittifaktan ayrıldıklarına dair karşıdan açıklama gelmedi arkasına meclis bileşenleri arkasına oyun başkanlığı. Şimdi siz diriliş diyorsunuz.
Oyun başkanlığında mesela Asil Türk partisinin adayı yoktu bize en yakın gelen adaya oyumuzu kullandık. Olay yine diriliş oldu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...