bana neden sallamıyorsun erennnnnEğer varsa bir bilgim yok Dirilişte önüne geçememiş diğer adaylara kayan oylar var sonuçta![]()
bana neden sallamıyorsun erennnnnEğer varsa bir bilgim yok Dirilişte önüne geçememiş diğer adaylara kayan oylar var sonuçta![]()
Dedi yükseleni seçimleri kazanmak için ÇIKAR için ittifaka 2. Kez yalvarıp geri getirenler![]()
Tüm partiler kapatılsınO zaman tüm partileri kapatmamız gerekir. Sonuçta bir taraf Milli Gençlik adayında bir taraf Yükselen Gençlik adayında birleşmiş![]()
Hocam siz meclis seçiminden önce ittifakların bitmesini istediniz. Ve meclis seçiminde diriliş ittifağı diye birşey söz konusu değildi. Sizin kararınıza ilk karşı çıkan karşı taraf olmuş olmuyormu.Diriliş ittifağı gizliden yürüdüğü için mecbur kalmışlar diyelim.
Bu oyunda ittifağı bitirmeyen Diriliş ittifağı ise biz de Diriliş ittifağını bitiriyoruz.
Dedi küfürlerin efendisiDedi oyun kuruyorum diye birbirine sovecek kadar genişlerden herhangi biri![]()
500 değil o 100 küsür katsayımız vardı30 kişilik parti nasıl 500 oy topladı![]()
Ben bir oluşumun içinde değilim kaldı ki Diriliş diye bahsedilen ittifak (eğer varsa) neredeyse başından beri karşısında olduğumuz bir yapıydı. Kendimi haklı görmüyorum sadece Oyun Başkanı seçiminde bir ittifaktan bahsediliyor ama aynısı meclis seçimleri için geçerli olmadı bundan bahsediyorum.Eren sanırım siz kendinizi haklı görüyorsunuz.
Sizi de alalım piste![]()
Hocam meclis bileşenleri seçiminde ittifakı gördük kimin ittifak olduğunu. Onun öncesinde diriliş ittifakı mensuptu partiler teker teker açıklama yaptı ittifaktan ayrıldıklarına dair karşıdan açıklama gelmedi arkasına meclis bileşenleri arkasına oyun başkanlığı. Şimdi siz diriliş diyorsunuz.Diriliş ittifağı gizliden yürüdüğü için mecbur kalmışlar diyelim.
Bu oyunda ittifağı bitirmeyen Diriliş ittifağı ise biz de Diriliş ittifağını bitiriyoruz.
Dedi cakma golgelerin efendisiDedi küfürlerin efendisi![]()
Dedi küfürlerin efendisi![]()
kimin kaç tane katsayisi var ben sana atayım500 değil o 100 küsür katsayımız vardı
Sana neden salliyim ozimbana neden sallamıyorsun erennnnn
Dedi aynaya bakıp kendisineDedi kullan at traş bıçağı![]()
Bizdede var hocamkimin kaç tane katsayisi var ben sana atayım
aynen mantığı yerlerde aramayın ittifak olmasa bakan bile olamazdı30 kişilik parti nasıl 500 oy topladı![]()
Özledim be az sallaSana neden salliyim ozim![]()
At bakayım neredeyse sizi destekleyen partiler kadar katsayım varkimin kaç tane katsayisi var ben sana atayım
Dedi aynaya bakıp kendisine![]()
+Belki sizdede oy kaymasi olmusturSadece ilk 10 da 66 katsayimiz vardi herseyin ssi var buraya dokturmeyin