Halkın İradesi Bazı Grupları Seçimlerdeki Kimi Rezil rüsfa edecek
Dua et meclis başkanı yazmasınBende okuyorumda uzun uzun yazıyorlar vazgeçiyorum
Özlemisim denizi demekki.. Ne yapiyoruz diye sordum. Darbe dediler Ama yarın iş var. Çok duramamHe he çevir kazı yanmasın insan bi napıyoruz diye sorgular. Darbe nedir? Kısır günü gibi birşey mi? Ben neden Hava kuvvetleri komutanı iken kendimi deniz kuvvetleri komutanı gibi hissediyorum? Deniz,kum,güneş falan diye sorgula be
Dua et meclis başkanı yazmasın
Yav senin ne işin var darbe marbe ben vazgeçtim de git uyuÖzlemisim denizi demekki.. Ne yapiyoruz diye sordum. Darbe dediler Ama yarın iş var. Çok duramam
Gazı mı keserler akşam akşam iyi eğlendik. Allah hepinizden razı olsun.Yav senin ne işin var darbe marbe ben vazgeçtim de git uyu
Selam Gamze, darbede bizden taraf olurmusun. Darbeyi durdurcazdaGazı mı keserler akşam akşam iyi eğlendik. Allah hepinizden razı olsun.
Yok bişeyi kesemezler raad ol. Zaten birazdan başarısız olacaksınız o yüzden çaktırmadan uza sen arada kaynamaGazı mı keserler akşam akşam iyi eğlendik. Allah hepinizden razı olsun.
Zaten kandırmışlar garibi Kadir daha ilk dakikadan pişman olduSelam Gamze, darbede bizden taraf olurmusun. Darbeyi durdurcazda
Selam Gamze, darbede bizden taraf olurmusun. Darbeyi durdurcazda
Yok yaw kandirmazlarZaten kandırmışlar garibi Kadir daha ilk dakikadan pişman oldu
Hadi inşYok yaw kandirmazlar
Yo ben değilimordumuzun yanındayız
Sana 1 kasa Beypazarı sade soda ısmarlarım bizim tarafa geçsene. Darbeyi durdurcaz daYok yaw kandirmazlar
Asitli şeyler midemi rahatsiz ediyor..Sana 1 kasa Beypazarı sade soda ısmarlarım bizim tarafa geçsene. Darbeyi durdurcaz da
Tüh ya. Tam sonra yine gelirim by.Asitli şeyler midemi rahatsiz ediyor..
Darbe bahane! Bizler ne yapılmak istendiğinin farkındayızDarbe bu oyunun parcasi ise yapilsin. Lakin basit sebepler sunup yapmayin. Daha gercekci olun.
basit sebepler? 50 tane konu açıldı adamlar hala anlamıyor yaDarbe bu oyunun parcasi ise yapilsin. Lakin basit sebepler sunup yapmayin. Daha gercekci olun.
Ne yapılmak isteniyor ben farkında değilimDarbe bahane! Bizler ne yapılmak istendiğinin farkındayız