Helallll sana fake üyee sen fırlatıyorsun biz yapıştırıyoruzAdalet bekçisi sevim mi yazan bir de öğretmem olacak ayıptır bir oyun icjn mesleğini yerler altına alıyor
Helallll sana fake üyee sen fırlatıyorsun biz yapıştırıyoruzAdalet bekçisi sevim mi yazan bir de öğretmem olacak ayıptır bir oyun icjn mesleğini yerler altına alıyor
Abi gel vergi kasalım bu işleri boşver dkdkflflmdldElimde oğuzhan ülkerle yazışmalar var oğuzhan ülker ülkü ittifakında olduğunu kendi ağzıyla söyledi bana. İsteyene ss atarım
DeğilizMecliste senin meclis başkanın forumda ittifakı kabul etmişti orda da değiliz desene
Oğuzhan senin ss lerini paylaşsam yüzün kalmaz diyecem de nerdeeeHelallll sana fake üyee sen fırlatıyorsun biz yapıştırıyoruz
Paylaşşşşşşşş lütfenOğuzhan senin ss lerini paylaşsam yüzün kalmaz diyecem de nerdeee
Meslekle ne alakası var kardeşim burası oyun dış dünyadan soyutlayın kendinizi sağlığınız için vergi kasabilirsinAdalet bekçisi sevim mi yazan bir de öğretmem olacak ayıptır bir oyun icjn mesleğini yerler altına alıyor
Bir oyun için düştüğün duruma baksanaDeğiliz
TmBir oyun için düştüğün duruma baksana
Gerçek hayatta ne isen oyunda onu yansıtırsinMeslekle ne alakası var kardeşim burası oyun dış dünyadan soyutlayın kendinizi sağlığınız için vergi kasabilirsin
Hadi dark yapabilirsin
( Kamu spotu )
Korkma oguzhan yavvvDeğiliz
Yansıtiriririrm aynenGerçek hayatta ne isen oyunda onu yansıtırsin
HFA ya açtığın instigramdan başlayalım mı sağdan soldan kumar icjn borç istemeler botlar sayayım miGelsin şhoplar gitsin şhoplar huhuuuu
Çok korktum ya öyle böyle değil şuan titriyorum kadir oha naptın sen kaslara bak beKorkma oguzhan yavvv
Ne kadar saygısız bi insanın sen yahu. Tanımadığı biriyle böyle konuşur mu bi insan? İçiyosun galiba ne demek normal kafa falan hiç yakıştıramadım kardeşim sana çok ayıpçok içiyosun galiba başkan. ha normal kafaysa sıkıntı
O ben değilim yanlış isim vermişler sanaHFA ya açtığın instigramdan başlayalım mı sağdan soldan kumar icjn borç istemeler botlar sayayım mi