Darbe Bildirisi!!!! (23 Kişi İçeride)

Berkin Bakırel

52. Dönem Milletvekili ve Altın Ok Partisi Gönüllü
Vatandaş
Ne oluyor kardeşim. Ne bu tantana. Darbe yapacaksanız yapın. Yoksa insanların kafasını boşa yormayın.

U S K A

Üye
Vatandaş
Bunlar darbe falan yapamaz bu kadar basit halkın iradesini kendi şahsi menfaatleri için gasp edenler halk tarafından cevaplarını alırlar yüce Türk milleti darbecilere boyun eğmez yeniden kaybedip yargılanacaksınız ben yerinizde olsam utanırdım

D E N İ Z

Milli Harkekât Partisi 🇹🇷
Vatandaş
Bunlar darbe falan yapamaz bu kadar basit halkın iradesini kendi şahsi menfaatleri için gasp edenler halk tarafından cevaplarını alırlar yüce Türk milleti darbecilere boyun eğmez yeniden kaybedip yargılanacaksınız ben yerinizde olsam utanırdım
6 Ağustos darbesini yapanlardan bunları duymak ne kadar trajikomik 😆

U S K A

Üye
Vatandaş
6 Ağustos darbesini yapanlardan bunları duymak ne kadar trajikomik 😆
Karıştırdın galiba şuana dek herhangi bir darbenin yancısı olmadım halk iradesini gasp eden her Türlü pis oyunun karşısındayım, karşısındaydım beni suçladığınız şeylere dikkat etmenizi öneririm

Y A S O

👑Turan Harekat👑
Vatandaş
6 Ağustos??🤣😒

Berkin Bakırel

Vatandaş
Keşke 6 Ağustos’ta da bunları yazsaydınız başkanım
Acaba 6 ağustos darbesinin mi acısı var? İntikam mı almak istiyorsunuz? Bunlar bahane miydi? İnsanın aklında soru işareti kalmıyor değil. Sizin amacınız bu mevzular değil. Amacınız o zaman Bundan dolayı acınız var kaybettiniz şimdi onun intikamını günlerdir almak istiyorsunuz.

Y A S O

👑Turan Harekat👑
Vatandaş
Acaba 6 ağustos darbesinin mi acısı var? İntikam mı almak istiyorsunuz? Bunlar bahane miydi? İnsanın aklında soru işareti kalmıyor değil. Sizin amacınız bu mevzular değil. Amacınız o zaman Bundan dolayı acınız var kaybettiniz şimdi onun intikamını günlerdir almak istiyorsunuz.
😂😂 kendize darbe yapmamışmıydınız ya

aslan91

Edirne Şehir Başkanı
Vatandaş
Kim 12. olmuş partiyi iktidar olursa sonuçlarına katlanır gereğini neyse o yapılır gereği buymuş demek ki bizde bunu yaptık

Berkin Bakırel

Vatandaş
Kim 12. olmuş partiyi iktidar olursa sonuçlarına katlanır gereğini neyse o yapılır gereği buymuş demek ki bizde bunu yaptık
Olay sizin bu değil ki. Siz 6 ağustosta ki Darbeyi kazanamadınız. Demokrasi ayaklarını kimse yemedi beceremediniz. Çıkıpta burada 12. Olmuş Parti iktidarı meselesi yapıyorsunuz. Şunu söyleyelim elinizden geleni ardınıza koymayın. Hodri meydan. Artık kimin gücü kime yeterse.

Berkin Bakırel

Vatandaş
Yok sakiniz biz. Yapın yapın ondan sonra karşı taraftan sakinlik bekleyin. Darbe bildirisi yapıp ondan sonra burada herkese sallayacaksınız sakinlik bekleyeceksiniz. Bunu genele söyledim kim üzerine alınırsa artık.