B
Büyük Mesut
Ziyaretçi
Ya abuzeyt başkan olalı iki gün olmadı ne işledi ki işleyişte sorun gördünüz komutanlarr
6 Ağustos darbesini yapanlardan bunları duymak ne kadar trajikomikBunlar darbe falan yapamaz bu kadar basit halkın iradesini kendi şahsi menfaatleri için gasp edenler halk tarafından cevaplarını alırlar yüce Türk milleti darbecilere boyun eğmez yeniden kaybedip yargılanacaksınız ben yerinizde olsam utanırdım
Karıştırdın galiba şuana dek herhangi bir darbenin yancısı olmadım halk iradesini gasp eden her Türlü pis oyunun karşısındayım, karşısındaydım beni suçladığınız şeylere dikkat etmenizi öneririm6 Ağustos darbesini yapanlardan bunları duymak ne kadar trajikomik![]()
6 Ağustos??Bunlar darbe falan yapamaz bu kadar basit halkın iradesini kendi şahsi menfaatleri için gasp edenler halk tarafından cevaplarını alırlar yüce Türk milleti darbecilere boyun eğmez yeniden kaybedip yargılanacaksınız ben yerinizde olsam utanırdım
İlgili cevap yukarıda verilmiştir ben bugüne dek hiçbir darbeciyle el ele vermedim6 Ağustos??![]()
Yok hayır.Keşke 6 Ağustos’ta da bunları yazsaydınız başkanım
Acaba 6 ağustos darbesinin mi acısı var? İntikam mı almak istiyorsunuz? Bunlar bahane miydi? İnsanın aklında soru işareti kalmıyor değil. Sizin amacınız bu mevzular değil. Amacınız o zaman Bundan dolayı acınız var kaybettiniz şimdi onun intikamını günlerdir almak istiyorsunuz.Keşke 6 Ağustos’ta da bunları yazsaydınız başkanım
Acaba 6 ağustos darbesinin mi acısı var? İntikam mı almak istiyorsunuz? Bunlar bahane miydi? İnsanın aklında soru işareti kalmıyor değil. Sizin amacınız bu mevzular değil. Amacınız o zaman Bundan dolayı acınız var kaybettiniz şimdi onun intikamını günlerdir almak istiyorsunuz.
Yok size yaptık. Sizdeki makamları falan ne var ne yok aldık hep.kendize darbe yapmamışmıydınız ya
Hadi mesela senin dediğin gibi oldu diyelim. Ancak sonuca baktığımızda kaybedildi mi? halk ordunun yanında olduğunu size gösterdi.kendize darbe yapmamışmıydınız ya
sonuç ne oldu vekil yapacak insan bulamamıştınız.Yok size yaptık. Sizdeki makamları falan ne var ne yok aldık hep
Olay sizin bu değil ki. Siz 6 ağustosta ki Darbeyi kazanamadınız. Demokrasi ayaklarını kimse yemedi beceremediniz. Çıkıpta burada 12. Olmuş Parti iktidarı meselesi yapıyorsunuz. Şunu söyleyelim elinizden geleni ardınıza koymayın. Hodri meydan. Artık kimin gücü kime yeterse.Kim 12. olmuş partiyi iktidar olursa sonuçlarına katlanır gereğini neyse o yapılır gereği buymuş demek ki bizde bunu yaptık
Aslan başkanım sen üzerine alınıyor musun?Kim 12. olmuş partiyi iktidar olursa sonuçlarına katlanır gereğini neyse o yapılır gereği buymuş demek ki bizde bunu yaptık
Yo bulduksonuç ne oldu vekil yapacak insan bulamamıştınız.