Sizene 12 15 bu size mi dert oldu. Oğuzhan abiniz gibisiniz aynı ağlamaktan başka işiniz yokKim 12. olmuş partiyi iktidar olursa sonuçlarına katlanır gereğini neyse o yapılır gereği buymuş demek ki bizde bunu yaptık
![Kahkahalara boğulmak :rofl: 🤣](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/6.0/png/unicode/64/1f923.png)
![Kahkahalara boğulmak :rofl: 🤣](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/6.0/png/unicode/64/1f923.png)
Sizene 12 15 bu size mi dert oldu. Oğuzhan abiniz gibisiniz aynı ağlamaktan başka işiniz yokKim 12. olmuş partiyi iktidar olursa sonuçlarına katlanır gereğini neyse o yapılır gereği buymuş demek ki bizde bunu yaptık
Siz iyi misiniz başkan? Bir geriye doğru gidin bulundu mu bulumadı ki diye?sonuç ne oldu vekil yapacak insan bulamamıştınız.
yönetim durdurmuştu diye hatırlıyorumSiz iyi misiniz başkan? Bir geriye doğru gidin bulundu mu bulumadı ki diye?
Şafak değil başak görür bunlar hevesleri tutmuş darbe yapacaklar ama ah ne faydaŞafağı görebilecek miyiz ?
Sen vekil bulamadın diye ona cevap veriyoruz başkan. Maddi sebeplerden dolayı ki o zaman doğru hareketti çünkü o dönem sosyal medyada sıkıntılı dönemdi o yüzden durduruldu ben onu çok iyi hatırlıyorum.yönetim durdurmuştu diye hatırlıyorum
konunun içerisini bilmiyorum vekil yetersizliği diye biliyorum tabii bunun da sebebi vardırSen vekil bulamadın diye ona cevap veriyoruz başkan. Maddi sebeplerden dolayı ki o zaman doğru hareketti çünkü o dönem sosyal medyada sıkıntılı dönemdi o yüzden durduruldu ben onu çok iyi hatırlıyorum.
Biz adam olalım sizde insan olunYa adam olacaksanız yada darbeyi göreceksiniz
Vekil yetersizliği yoktu başkan. Her makamlar zaten verilmişti. O dönem instagram kısıtlamasından dolayı reklam yetersizliği ve paket alınmamasından dolayı yani bunlar ekonomik sıkıntılardan dolayı darbe oyun yönetimi tarafından durduruldu.konunun içerisini bilmiyorum vekil yetersizliği diye biliyorum tabii bunun da sebebi vardır
Doğrudur başkan buna lafım yokVekil yetersizliği yoktu başkan. Her makamlar zaten verilmişti. O dönem instagram kısıtlamasından dolayı reklam yetersizliği ve paket alınmamasından dolayı yani bunlar ekonomik sıkıntılardan dolayı darbe oyun yönetimi tarafından durduruldu.
Aslan daha geçenlerde darbe karşıtiyim diyorsun ne ara bu kadar 360 tuhafsiniz bir oyun için bu kadar donmeSonuçta bu bir rol play ne gerekiyorsa onu yapıyoruz
Oğuzhan abisi gibi o,ondanAslan daha geçenlerde darbe karşıtiyim diyorsun ne ara bu kadar 360 tuhafsiniz bir oyun için bu kadar donme
Gerçek hayatlarını buraya yansıtan zavalilar bunlarOğuzhan abisi gibi o,ondan
Halen darbe diyor12 saat sonra darbenin akıbeti belli olucak ama oyun hala kapalı
O dönem de siz 10 parti birleşip ancak puan topluyordunuzbmesala turan mi ne partisi sıralamada yokken iktidar oldu sen de o partideydinO zaman şartları demokrasi savunmaktır şimdi ki şartlar darbe savunmak 12. olmuş bir parti iktidarı yapılmaz ob de geldiği ilk dakikalarda olmayacak işlere kalkışmaz