Darbe Bildirisi!!!! (4 Kişi İçeride)

Y A S O

👑Turan Harekat👑
Vatandaş
Sen vekil bulamadın diye ona cevap veriyoruz başkan. Maddi sebeplerden dolayı ki o zaman doğru hareketti çünkü o dönem sosyal medyada sıkıntılı dönemdi o yüzden durduruldu ben onu çok iyi hatırlıyorum.
konunun içerisini bilmiyorum vekil yetersizliği diye biliyorum tabii bunun da sebebi vardır

Berkin Bakırel

52. Dönem Milletvekili ve Altın Ok Partisi Gönüllü
Vatandaş
konunun içerisini bilmiyorum vekil yetersizliği diye biliyorum tabii bunun da sebebi vardır
Vekil yetersizliği yoktu başkan. Her makamlar zaten verilmişti. O dönem instagram kısıtlamasından dolayı reklam yetersizliği ve paket alınmamasından dolayı yani bunlar ekonomik sıkıntılardan dolayı darbe oyun yönetimi tarafından durduruldu.

aslan91

Edirne Şehir Başkanı
Vatandaş
İşte keşke şöyle bir şey olsa yönetim darbe olduğundan dolayı darbeciler eğitim paketi tanımlanmiştır açıklaması yapsa

aslan91

Edirne Şehir Başkanı
Vatandaş
O zaman şartları demokrasi savunmaktır şimdi ki şartlar darbe savunmak 12. olmuş bir parti iktidarı yapılmaz ob de geldiği ilk dakikalarda olmayacak işlere kalkışmaz

Zahir.

Yeni Üye
Vatandaş
O zaman şartları demokrasi savunmaktır şimdi ki şartlar darbe savunmak 12. olmuş bir parti iktidarı yapılmaz ob de geldiği ilk dakikalarda olmayacak işlere kalkışmaz
O dönem de siz 10 parti birleşip ancak puan topluyordunuzbmesala turan mi ne partisi sıralamada yokken iktidar oldu sen de o partideydin