Tavsiyen için teşekür ederiz ama bizim girmemiz zor gibi duruyor baktığın zamaOna seyri nasıl gidecek ona bakacaz görecez. Ancak siz bize koğuş düşünürken siz de girebilirsiniz onu da aklınızda tutun derim.
Tavsiyen için teşekür ederiz ama bizim girmemiz zor gibi duruyor baktığın zamaOna seyri nasıl gidecek ona bakacaz görecez. Ancak siz bize koğuş düşünürken siz de girebilirsiniz onu da aklınızda tutun derim.
Keser döner sap döner gün gelir hesap dönerOna seyri nasıl gidecek ona bakacaz görecez. Ancak siz bize koğuş düşünürken siz de girebilirsiniz onu da aklınızda tutun derim.
Hiçbir şey belli olmaz. Neler döndü hiç beklemediğin anlarda dikkat edin de o anları yaşamayın.Tavsiyen için teşekür ederiz ama bizim girmemiz zor gibi duruyor baktığın zama
Orası öyle hiçbir şey belli olmaz onda haklısınHiçbir şey belli olmaz. Neler döndü hiç beklemediğin anlarda dikkat edin de o anları yaşamayın.
KAJDKSJDKSDKSJDKJDDARBEYE EVET.
DEMOKRASİYE HAYIR.
İSTİFA EDİN
Kadir başkan alem adamsın valla dkdldklslsösösDARBEYE EVET.
DEMOKRASİYE HAYIR.
İSTİFA EDİN
Buldum sonunda seniDARBEYE EVET.
DEMOKRASİYE HAYIR.
İSTİFA EDİN
Ben çaldım sattım kendime yeni pembe tanklar aldım@ErenA @MİRFEWİRON geçen darbeden kalan tankları nereye koydunuz bulamıyorum
Ben onları bugün için saklıyodum niye yaptınnBen çaldım sattım kendime yeni pembe tanklar aldım
Özür dilerim yenilerini alırızBen onları bugün için saklıyodum niye yaptınn![]()
Hızlı ol az zamanımız kaldıÖzür dilerim yenilerini alırız🥹
Tamam halledicem🥹Hızlı ol az zamanımız kaldı