Sen bu işi biliyonTabi hatta yanında yamal'ı da getirecekti Morata ben Dursun'a dedim alma çoluk çocuğu diye
Sen bu işi biliyonTabi hatta yanında yamal'ı da getirecekti Morata ben Dursun'a dedim alma çoluk çocuğu diye
Ucuzu sevmem sola raphinha çektimMarcelino nunez os oynat yada sag kanat
Tino anjorin solda uçuyor
Al bunları ucuz elemanlar
şansını zorlamaa uğurlar olsunO çok rolleniyor yaw ne yalan söliyim en son darbe sona erdiğinde şöyle bir şey yaşanmıştı djhshhshsh
Konu içindeki mesaj '6 AĞUSTOS DARBESİ YÖNETİM MÜDAHALESİ SONUCU SONA ERMİŞTİR.' https://forum.baskanonline.com/thre...halesi-sonucu-sona-ermistir.10310/post-179534
He ya bazi arkadaslar cok gülünç duruma dusuyor biliyomusun bi zevkBuralar olmasa napacaz öyle değil mi![]()
Okan şuan gizli forvet TD benimOkan ilerletemiyor artık be![]()
Osi işi ne alemde bonservisi odeyebilecekmisinizOkan şuan gizli forvet TD benim
Taktik var mı beleşAvni bilmiyor bunu öğrendik gel öğreteyim taktik vereyim sana
Pc versiyon icjnmi mobilemiTaktik var mı beleş
Pc lazımPc versiyon icjnmi mobilemi
Gönderdim onu onun yerine Griezman çektim rotasyon olarak da kenan'ı çektim adamın değeri 4 katına çıktıOsi işi ne alemde bonservisi odeyebilecekmisiniz
Sen hayırdır yawAvni bilmiyor bunu öğrendik gel öğreteyim taktik vereyim sana
Sizin ekonomi ne kanka marsta holdinginiz mi var kabdksjdkdnGönderdim onu onun yerine Griezman çektim rotasyon olarak da kenan'ı çektim adamın değeri 4 katına çıktı
Akşam akşam kahkaha attım resmenSizin ekonomi ne kanka marsta holdinginiz mi var kabdksjdkdn
Sponsorlar çok getiriyor bide stadı yükselttim maç başı kara para akliyorumSizin ekonomi ne kanka marsta holdinginiz mi var kabdksjdkdn
KahskajdksjdksjdkSponsorlar çok getiriyor bide stadı yükselttim maç başı kara para akliyorum