Onada kabul. Senin nekadar hayir sever biri oldugunu duyduk. Bizede destegini esirgeme.Hahahaadamsın abi. Bende büyükbaş çiftliği var ben size dana vereyim malum kalabalıksınız koç yetmez milleti aç bırakmakta size yakışmaz
![]()
Onada kabul. Senin nekadar hayir sever biri oldugunu duyduk. Bizede destegini esirgeme.Hahahaadamsın abi. Bende büyükbaş çiftliği var ben size dana vereyim malum kalabalıksınız koç yetmez milleti aç bırakmakta size yakışmaz
![]()
1 dana ancak senin midene yeter 3 olsun bol bol yeHahahaadamsın abi. Bende büyükbaş çiftliği var ben size dana vereyim malum kalabalıksınız koç yetmez milleti aç bırakmakta size yakışmaz
![]()
Senin iş gurbetçi gurbetçiyi gurbette ….. a geliyor size kolay gelsinYok bize koç lazım. Bir parçasını toprağıma gönderecem ya afiyetle yesin diye![]()
Kızdığın yere buz sok serinle1 dana ancak senin midene yeter 3 olsun bol bol ye
Ağzın bal yesinSenin iş gurbetçi gurbetçiyi gurbette ….. a geliyor size kolay gelsin![]()
Ne zaman istersen abi ama beni çoluk çocukla muhatap etme yada onlara biraz uslüp öğretOnada kabul. Senin nekadar hayir sever biri oldugunu duyduk. Bizede destegini esirgeme.
Baskan yakisiyormu buKızdığın yere buz sok serinle
Keşke aynısını üyenede yazsaydın da bu cevabı almasaydıBaskan yakisiyormu bu
Kızdığın yere buz sok serinle
@BaşkanOnline hocam izniniz varmı bu arkadaşa bir şey diyeceğimKeşke aynısını üyenede yazsaydın da bu cevabı almasaydı
Sizce var mı?@BaşkanOnline hocam izniniz varmı bu arkadaşa bir şey diyeceğim
Biz kimle birleşiyoruzTebrik ederim, bütün partileri birleştirelim 2 parti yeter oyuna
Şuanda bir talep gelmedi bakalımBiz kimle birleşiyoruz
Duydunuz zilin sesini taleplere açığızŞuanda bir talep gelmedi bakalım![]()
Süper fikirTebrik ederim, bütün partileri birleştirelim 2 parti yeter oyuna
Biz uyemize gereken uyariyi ozelden yapiyoruz baskan. Bu konuda suphen olmasin.Keşke aynısını üyenede yazsaydın da bu cevabı almasaydı
Büyük adamsın hasan abiBiz uyemize gereken uyariyi ozelden yapiyoruz baskan. Bu konuda suphen olmasin.