Sen 6 ay önce niye cesurca tepki6 ay önce darbe yapanlar şimdi demokrasi diye bas bas bağırıyorlar yersen.
gösteremedin ??
Sen 6 ay önce niye cesurca tepki6 ay önce darbe yapanlar şimdi demokrasi diye bas bas bağırıyorlar yersen.
Sen o sıra ilkokulu felan tamamlıyordun tam anlamazsın sen6 ay önce darbe yapanlar şimdi demokrasi diye bas bas bağırıyorlar yersen.
O kişinin karakter meselesine bağlıSen 6 ay önce niye cesurca tepki
gösteremedin ??
keyfim kahyam öyle istediSen 6 ay önce niye cesurca tepki
gösteremedin ??
tamam sensinSen o sıra ilkokulu felan tamamlıyordun tam anlamazsın sen
6 ay önce darbeciydin şimdi karşısın ona ne cevap vericeksin6 ay önce demokrasiyi savunanlar şimdi darbe darbe diye kendilerini yırtıyorlar gereksiz muamele yapmayın lütfen
veremez6 ay önce darbeciydin şimdi karşısın ona ne cevap vericeksin
Benim şimdi keyfim kahyam itiraz etmek istedikeyfim kahyam öyle istedi
Millete 5 aylık diyorsunda kendin 1 senelik falanmisin kardeşim algı yapma5 aylık üyelerde çok hevesli valla ne olduğunu bilmiyor DARBEdiye takılıyorlar gereksiz yere burda laf dalaşına giriyorlar böyle giderse sonunuz iyi olmaz
Ona bakarsan sende neden önüne gelen partiye Giriyorsun dönek misin yani 3 ay önce burda ağlıyordun ban almamak için şimdi kabadayılık yapıyorsun önce bunun hesabını ver6 ay önce darbeciydin şimdi karşısın ona ne cevap vericeksin
istediğin kadar edebilirsinBenim şimdi keyfim kahyam itiraz etmek istedi![]()
Etmek de serbestsin bişey demiyoz ki edebilirsinBenim şimdi keyfim kahyam itiraz etmek istedi![]()
Yiğit kardeşim hadi işine bak daha fazla laga luga yapma 4 ay önce Fatih abigilin yanında bize abi çekiyodun şimdi kardeşim oldukMillete 5 aylık diyorsunda kendin 1 senelik falanmisin kardeşim algı yapma
Çok zıpladı arkadaşlar o yüzdenEtmek de sarbestsin bişey demiyoz ki edebilirsin
@B E S O Ya soralım istersenOna bakarsan sende neden önüne gelen partiye Giriyorsun dönek misin yani 3 ay önce burda ağlıyordun ban almamak için şimdi kabadayılık yapıyorsun önce bunun hesabını ver
Kardeşim kendi kendine havalanma ben partide sınırsız kalcam diye birsey demiyordum ben partilere giriyordum ordaki parti başkanları istemeyince ne yapayim duruyummu 4 ay önceye gelirsek sınırsız ban yiyecektim sen olsan yalvarmayi birak herseyi yapardın gelipte bana abilik taslama ozamanki hatamı biliyordum ben sen onuda bilemezdinOna bakarsan sende neden önüne gelen partiye Giriyorsun dönek misin yani 3 ay önce burda ağlıyordun ban almamak için şimdi kabadayılık yapıyorsun önce bunun hesabını ver
AJAKAJAJBSIDHESJFNKardeşim kendi kendine havalanma ben partide sınırsız kalcam diye birsey demiyordum ben partilere giriyordum ordaki parti başkanları istemeyince ne yapayim duruyummu 4 ay önceye gelirsek sınırsız ban yiyecektim sen olsan yalvarmayi birak herseyi yapardın gelipte bana abilik taslama ozamanki hatamı biliyordum ben sen onuda bilemezdin
Kardeşim derken sevgi manasında deil merak etme sana abi niye diyim 15 yasindasin fatihe abi diyordum çünkü 30 yaşlarında adam ne diyim mantıksızYiğit kardeşim hadi işine bak daha fazla laga luga yapma 4 ay önce Fatih abigilin yanında bize abi çekiyodun şimdi kardeşim olduk