Bu lafları keşke partimizdeykende deseydin yaaKardeşim derken sevgi manasında deil merak etme sana abi niye diyim 15 yasindasin fatihe abi diyordum çünkü 30 yaşlarında adam ne diyim mantıksız
Bu lafları keşke partimizdeykende deseydin yaaKardeşim derken sevgi manasında deil merak etme sana abi niye diyim 15 yasindasin fatihe abi diyordum çünkü 30 yaşlarında adam ne diyim mantıksız
Neyi atican söylesene konustukmu senleYiğit bana o Ss’leri attırma bak
Yiğit şuan çıksan bi partiye gitsen onlar bile seni almaz artık adını sen kötüledin boş yapmaKendini yüceltme kaan senin gibileri çok gördüm sus ve otur yerinde konuştukça batıyorsun @Kaan Kayra Yakın
Sahiplenme hemen partiyi biz olmasak yönetime giremiyorsun neyi deseydim partiye herseyi dedim yeterinceBu lafları keşke partimizdeykende deseydin yaa
Yönetime giremiyor musun dedin sen bana hahahahhahahahahaSahiplenme hemen partiyi biz olmasak yönetime giremiyorsun neyi deseydim partiye herseyi dedim yeterince
Kim almicak herkes çıkarını düşünür 2 vergi kassam ister herkes öyle san geride kaldın sen şimdi kimseyle alıp veremediğim yok herkesle aram iyi merak etme kimseyede gitmem zaten artıkYiğit şuan çıksan bi partiye gitsen onlar bile seni almaz artık adını sen kötüledin boş yapma
ben susuyorum @Berat Koto anlatır sanaSahiplenme hemen partiyi biz olmasak yönetime giremiyorsun neyi deseydim partiye herseyi dedim yeterince
Kim alicakti yönetime seni adam yok aktif diye yaptık yoksa oohhoooYönetime giremiyor musun dedin sen bana hahahahhahahahaha![]()
Yeni üyeler senin ne yaptığını bilmedikleri için senle konuşuyorlar şuanKim almicak herkes çıkarını düşünür 2 vergi kassam ister herkes öyle san geride kaldın sen şimdi kimseyle alıp veremediğim yok herkesle aram iyi merak etme kimseyede gitmem zaten artık
Yiğit ben Altın ok yönetimdeydim o sıra başkan yardımcısıydım yardım olsun diye Kadir abi yolladı beni orayaKim alicakti yönetime seni adam yok aktif diye yaptık yoksa oohhooo
Yeni üyeyle alakası yok eskiler yokmu parti başında heh söyleseneYeni üyeler senin ne yaptığını bilmedikleri için senle konuşuyorlar şuan![]()
Tabi ya seni ordan gönderdiler yardım falan deil makam vermiyorlar diye çıktınYiğit ben Altın ok yönetimdeydim o sıra başkan yardımcısıydım yardım olsun diye Kadir abi yolladı beni oraya
Soralım onlarada istersenYeni üyeyle alakası yok eskiler yokmu parti başında heh söylesene
Kadir abiye soralım sever beniSoralım onlarada istersen
Yiğit ben sana döneceğim hemen tamam 2 dk bekleTabi ya seni ordan gönderdiler yardım falan deil makam vermiyorlar diye çıktın
Muhatap olma artık benle milletede laf atma otur oturduğun yerde senin yüzüne ban yicezYiğit ben sana döneceğim hemen tamam 2 dk bekle
BirdahaMuhatap olma artık benle milletede laf atma otur oturduğun yerde senin yüzüne ban yicez
Aynen aynen yaaa Altın ok bana makam vermiyor diye çıktımTabi ya seni ordan gönderdiler yardım falan deil makam vermiyorlar diye çıktın