Hayırlı uğurlu olsun deniz. Savcılık olmayınca üzülmüştüm ama bak şimdi adalet bakanı oldun olmadı ama daha güzelleşerek geldi sanabeni bu Goreve layık gördüğünüz için teşekkür ederim sayın oyun başkanım![]()
teşekkür ederim
Hayırlısı böyle imiş sayın başkanım, Herkes kendi Nasibini yermiş. Güzel dilekleriniz için teşekkür ederimHayırlı uğurlu olsun deniz. Savcılık olmayınca üzülmüştüm ama bak şimdi adalet bakanı oldun olmadı ama daha güzelleşerek geldi sana
Ee napsin senin gibi makam almadı diye satmıyor birileriniHayırlı uğurlu olsun deniz. Savcılık olmayınca üzülmüştüm ama bak şimdi adalet bakanı oldun olmadı ama daha güzelleşerek geldi sana
Hangi makamı almamışım ve kimi satmışım ?Ee napsin senin gibi makam almadı diye satmıyor birilerini
Teşekkürler kaan başkanDarbecilere iyi eğlenceler @D E N İ Z başkanıma başarılar dilerim
Devrik ekonomi başkanı naberHayırlı olsun. Başarılar dilerim.
Abuzeytle konuşmalarını herkese yayan kimdiHangi makamı almamışım ve kimi satmışım ?
Şu tartışmaları bırakın artık.Abuzeytle konuşmalarını herkese yayan kimdi
Darbe çok sıkıcı geçiyor hocam yokmu heyecan katacak bir görevi bununŞu tartışmaları bırakın artık.
Darbe oldu, kurtulmaya bakın, eski tartışmaları açmayın.
varda biz mi denemedik kurtulmayı hocamkurtulmaya bakın
Denemediniz Kaan napalim şimdivarda biz mi denemedik kurtulmayı hocam![]()
napayım kanka cezaevinden kaçıp Ankara'ya mı koşayımDenemediniz Kaan napalim şimdi![]()