PARTİ YÖNETİM YAPISINDA DEĞİŞİKLİK. (10 Kişi İçeride)

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Değerli BaşkanOnline oyuncuları,
Parti Yönetim yapısında değişiklik yapılacak olup
Mevcut olan yapı eşitlik derecesine göre sırasıyla:
1) Parti Genel Başkanı, Parti Genel Başkanvekili
2) Parti Sekreteri
3) Parti Genel Başkan Yardımcısı, Parti Ekonomisinden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, Parti Sözcüsü
4) Parti Gençlik Kolları Başkanı, Parti Kadın Kolları Başkanı
5) Parti Yöneticisi, Parti Yöneticisi

Şeklinde 9 parti içi makam olacaktır.
Bir sonraki güncelleme ile aktif olacaktır,
İyi oyunlar dileriz.

Son düzenleme:

ARDEN

Üye
Vatandaş
Değerli BaşkanOnline oyuncuları,
Parti Yönetim yapısında değişiklik yapılacak olup
Mevcut olan yapı eşitlik derecesine göre sırasıyla:
1) Parti Genel Başkanı, Parti Genel Başkanvekili
2) Parti Sekreteri
3) Parti Genel Başkan Yardımcısı, Parti Sözcüsü
4) Parti Gençlik Kolları Başkanı, Parti Kadın Kolları Başkanı
5) Parti Yöneticisi, Parti Yöneticisi

Şeklinde 9 parti içi makam olacaktır.
Bir sonraki güncelleme ile aktif olacaktır,
İyi oyunlar dileriz.
Parti bașkanı atama yaptığın zaman kasadaki bakiyeden düşsün bu sayede parti başkanı maddi olarak yıpranmaz

ErenA

🫳
20. Dönem Oyun Başkanı & 53. Dönem Onursal Başkanı
Gençlik Kolları Başkanı ve Kadın Kolları Başkanı yerine. Parti Ekonomi Başkanı ve Parti Eğitim Başkanı eklenebilir. Her partide bulunan başkanlıklar bunlar sonuçta. Kadın ve Gençlik kolları başkanları işlevsiz kalacak.

B

BLACK ROSE

Ziyaretçi
Gençlik Kolları Başkanı ve Kadın Kolları Başkanı yerine. Parti Ekonomi Başkanı ve Parti Eğitim Başkanı eklenebilir. Her partide bulunan başkanlıklar bunlar sonuçta. Kadın ve Gençlik kolları başkanları işlevsiz kalacak.
Gençlik kollari bence mantikli ama kadin kollari biraz mantiksiz geldi (amacim ayrimcilik değil) çünkü bildiğim kadariyla erkek oyuncu kadar kadın oyuncu yok

ARDEN

Üye
Vatandaş
Katılıyorum oyun eğitim ve ekonomiye dayalı olduğu için eğitim Başkanı ve ekonomi Başkanı daha mantıklı

EmirhanB.

5
Yasaklı Üye
Vatandaş
Kadın kolları mantıksız baya bizim Türk budunda Kadın yoktu olduysa bile ayrım yapabilmek için tag rengini falan değiştiriyorduk 😀

D E N İ Z

Milli Harkekât Partisi 🇹🇷
Vatandaş
Reelistik olan şeyler bunlar eren kadın kolları, gençlik kolları vs

ErenA

🫳
20. Dönem Oyun Başkanı & 53. Dönem Onursal Başkanı
Yani bu konudada haklisiniz ama gençlik kollari durabilir zamanla kadin kollari kaldirilir heralde onun yerine dedikleriniz eklenebilir
Yani eğer Yönetim içinde uygunsa eğitim ve ekonomi başkanlıkları eklensin oyun eğitim ve ekonomi üzerine kurulu ve her partide bu başkanlıklar var Ekonomi başkanları üyelere para akışını sağlar parti kasasını kullanır Eğitim başkanıda yeni üyelerin hem oyun hem partiyle ilgili bilgilendirme aldığı parti içindeki başkanlık olur.