PARTİ YÖNETİM YAPISINDA DEĞİŞİKLİK. (2 Kişi İçeride)

EmirhanB.

5
Yasaklı Üye
Vatandaş
Bir varmis bir yokmus oyun hayatim boyunca parti baskanligi disinda pek bir unvanim oldugunu hatirlamiyorum ama zamaninda birbirbirine etek giydirenleri hatirladim biandaaa🥺 anlasilan ozlemisin ama az daha beklemen lazim yaaa😍
Bazen anlıyorsun işte etek giydirdiklerin daha delikanlıymis
Hee unutma göktürkü çıkarım icin destekledim hiçbir zaman dostluk ayağıyla yanaşmadım 😀

E

E M İ N K

Ziyaretçi
Gecti bitti sen cok geride kalmissin ileriye donuk yasa kardes gecmise takili kalirsan ancak bole laf sokcam diye ugrasirsin.
Estağfurullah laf sokma gibi bir durum söz konusu değil abla. Zamanında bize söylenen şeylere nazaran dedim. Yoksa kimseye laf sokma gibi bir durumumuz yok. Öyle olsa zaten anlaşılır. Üstüne bu kadar alınma abla ben neyin ne olduğunun farkındayım için rahat olsun 😁

Bİlgem Göktürks

Üye
Vatandaş
Estağfurullah laf sokma gibi bir durum söz konusu değil abla. Zamanında bize söylenen şeylere nazaran dedim. Yoksa kimseye laf sokma gibi bir durumumuz yok. Öyle olsa zaten anlaşılır. Üstüne bu kadar alınma abla ben neyin ne olduğunun farkındayım için rahat olsun 😁
Eyvallah. Neyse oyunda degilim.gerilmesin kimse bu kadar. Ben pek uzerime alinmam.hadi allaha emanet