KAMUOYUNA DUYURUMUZDUR (7 Kişi İçeride)

D E N İ Z

Milli Harkekât Partisi 🇹🇷
Vatandaş
KAMUOYUNA DUYURUMUZDUR

Kutlu Birlik Partisi ve Milli Harekat Partisi olarak, ortak bir kararla tek çatı altında birleşme kararı almış bulunmaktayız. Bu birleşme, sadece iki partinin güçlerini birleştirmesi değil, aynı zamanda daha güçlü, daha kararlı ve daha kapsayıcı bir siyasi hareketin doğuşudur.

Bizler, ayrılıklardan beslenen siyaset anlayışını reddediyor, birlikten kuvvet doğacağına inanıyoruz. Kutlu Birlik ve Milli Harekat olarak, ortak değerlerimiz çerçevesinde, üyelerimizin ve halkımızın menfaatleri doğrultusunda mücadelemizi daha güçlü bir şekilde sürdüreceğiz.

Bu yeni dönemde, ülkemiz için daha büyük projeler üretmek, halkımızın beklentilerine daha güçlü bir şekilde karşılık vermek ve geleceği hep birlikte inşa etmek adına attığımız bu adımın hayırlara vesile olmasını diliyoruz.

Tek çatı, tek hedef, güçlü yarınlar!

KUTLU BİRLİK PARTİSİ & MİLLİ HAREKAT PARTİSİ
Hayırlı uğurlu olsun inşallah. Ailemiz Büyüyor Maşallah 🧿

Alparslan

🎖️
Vatandaş
Almış olduğumuz bu kararın hayırlara vesile olmasını diliyorum. Birbirinden kıymetli yol arkadaşlarımızla var gücümüzle mücadelemize devam edeceğiz. Bizim meselemiz kimin baş olacağı meselesi değil, senlik benlik davasından uzak, oyunun gelişimini ve rekabet ortamını artıracak adımlar atıyoruz. Tebrik ediyor başarılar diliyorum.

EmirhanB.

5
Yasaklı Üye
Vatandaş
Almış olduğumuz bu kararın hayırlara vesile olmasını diliyorum. Birbirinden kıymetli yol arkadaşlarımızla var gücümüzle mücadelemize devam edeceğiz. Bizim meselemiz kimin baş olacağı meselesi değil, senlik benlik davasından uzak, oyunun gelişimini ve rekabet ortamını artıracak adımlar atıyoruz. Tebrik ediyor başarılar diliyorum.
Yakışmadı alparslan ilk adımı kapatmak sana efe cok üzgün

NightKing

Milli Harekat Partisi
Vatandaş
Hayırlı uğurlu olsun inşallah. Ailemiz Büyüyor Maşallah 🧿

Hayırlı uğurlu olsun ailemiz içerisinde sizleri görmek onur verici hoşgeldiniz 💐
Teşekkür ediyorum sağolun değerli başkanlarım 🌹