Sen birşeylerden bahsediyordun en son yok bilmem parası olana tarad dönüyor yok bilmem ne. Kimden bahsediyordun söylesene biÇok komik![]()
Grubumu okuyacağına az kitap oku kdkdlflflf daha fazla şey öğrenirsinŞşşşş sessiz ol. Grupta sevim başkan seni uyarmıştı ama burada kurtaramaz atarsam![]()
Ne alakaGrubumu okuyacağına az kitap oku kdkdlflflf daha fazla şey öğrenirsin
Bizim gruptan birşey öğrenemezsin önüne attılan ssleri okuman zaman kaybıNe alaka
Yanlış anlama ama çok boş yapıyorsun. Sen kirli planlar kurunca strateji biz hamle yapınca mağdur. Gerçi seninde ethemle konuşmaların vardı. Allahtan meclis başkanlığın gitti de milletin başını yakamadınBizim gruptan birşey öğrenemezsin önüne attılan ssleri okuman zaman kaybı
Ne konuşmalarım vardı ?Yanlış anlama ama çok boş yapıyorsun. Sen kirli planlar kurunca strateji biz hamle yapınca mağdur. Gerçi seninde ethemle konuşmaların vardı. Allahtan meclis başkanlığın gitti de milletin başını yakamadın![]()
Yok boşver söylemem ben. Bildiklerim bende sır merak etmeNe konuşmalarım vardı ?
Birşey söylediysen arkasında duracaksın. Kim ne söylemiş kanıtla. Laf edip çekilmek yokYok boşver söylemem ben. Bildiklerim bende sır merak etme![]()
Böyle daha heycanlı oluyorBirşey söylediysen arkasında duracaksın. Kim ne söylemiş kanıtla. Laf edip çekilmek yok
Topluluğu ya da ittifakı çağrıştıran cümleler kurmayalım lütfenAha itiraf etti bizim tarikatten olduğunu![]()
Topluluğu ya da ittifakı çağrıştıran cümleler kurmayalım lütfenbizim tarikat ne beni banlatmaya mı çalışıyorsun
![]()
Heyecan falan yok Ekrem bey bir laf attın ortaya lafının eriysen kanıtlarsın bu kadar net. Ethem başkan ile ne konuşmalarım var ?Böyle daha heycanlı oluyor![]()