Ben sana tgi yi yazdım. Ben sana atayım sen paylaş burada herkez öğrensinGerçeğide yazarmısın ekrem bey forum sakinleri aydınlansın![]()
Tevfik abi yönetimde yönetimde onun hakkında mı konuşmuşuz xkxkkxkckxkcÖzelden yazdım![]()
Ne alakaTevfik abi yönetimde yönetimde onun hakkında mı konuşmuşuz xkxkkxkckxkc
Tam anlatamıyorsun ki zkdkdkdl kim kimin hakkında ne demişNe alaka
Yaz tg denTam anlatamıyorsun ki zkdkdkdl kim kimin hakkında ne demiş![]()
Öğrendim o eski mevzu ajanlarına selam söyle ya da dur genel sohbete yazayım ss alıp atarlar sanaYaz tg den
Güncelleride var atayım mı sana istermisinnÖğrendim o eski mevzu ajanlarına selam söyle ya da dur genel sohbete yazayım ss alıp atarlar sana![]()
Olur olur at sjdkfkfl sohbet grubumu okuyup utanmıyorsan ne diyeyim sana iyi okumalarGüncelleride var atayım mı sana istermisinn![]()
Büyüksün sevim başkan hanımmOlur olur at sjdkfkfl sohbet grubumu okuyup utanmıyorsan ne diyeyim sana iyi okumalar
Demek halen bizi yükseleni sohbetimizi özlüyorsun üzüldüm gel arada sohbet edelim ajanlarla ekran aldırarak nereye kadarBüyüksün sevim başkan hanımm![]()
Aman aman ne özleyecem. Ajan meselesini halen çözemedin. Ajan falan yok ajan dediğin adam senden eski partide yapma lütfenDemek halen bizi yükseleni sohbetimizi özlüyorsun üzüldüm gel arada sohbet edelim ajanlarla ekran aldırarak nereye kadar![]()
Eee ss i aldın sende ortak oldun hadi paylaşsana burda avukat beySs Ekrem![]()
Sohbetimi başkasına çekip atan ajandır .Aman aman ne özleyecem. Ajan meselesini halen çözemedin. Ajan falan yok ajan dediğin adam senden eski partide yapma lütfen
Sana katılıyorum bak ciddiyim.Sohbetimi başkasına çekip atan ajandır .
Bu kadar net bunun yenisi eskisi yok.
Ve bunu yapıyorsa da seviyesi düşüktür.
Bilemeyeceğim artık önüme getirip duruyorsanız işinize geliyordur şimdi burda katılıyorum demenize gerek yokSana katılıyorum bak ciddiyim.
En başta kendisini uyardım. Sırf böyle düşündüğüm için öyle ss falan yayma huyum yok.
Al işte iyi niyetle birşey yazıyoruz hemen art niyetBilemeyeceğim artık önüme getirip duruyorsanız işinize geliyordur şimdi burda katılıyorum demenize gerek yok
Neyse arada birşeyler yollarım gelir sana beklemede kalın