sende gelBöyle az olmuş yokmu başka parti
Başladı bile satışlar@Sinan SEVİM Başkan. Bu birleşmeden kaç tana büyük baş keseceksin. Kan akıt Allah muhafaza "satışlar" filan olur. Nazar değmesin.
Şu hale diyeceğin şey madem Asil Türk yok açıklamada partinizin adı yazıyor adınızın çıkarılmasını isteyeceksin karşı iseniz tabineye noldu kral ben coşkun abi vs oyunda aktif değiliz eskisi kadar coşkun abiye ne soruyorsun. Arkadaşlar böyle bir birleşme kararı almışlar biz kapansa da kapanana kadar Asil Türkte varlığımızı sürdürmeye devam edeceğiz.(10 kişi kalsakta devam aynen knk)Bizim derdimiz makam mevki almak bilmem ne yapmak değildi halen de öyle ama şu hale ne diyeyim bilemedim.
Düşünmem lazımBandaş yok öyle bi düşüncen demi![]()
Aga ben idari işler istemiştim ama..Bizim de stratejilerinin var tabi.
Mesela altınok parti başkanı Murat ünlü vb
Abi her partiye 1 tane olmak üzere 4 dana düşünüyorum inşallah yeterli olur olmazsa bulgur pilavına talim edeceğiz@Sinan SEVİM Başkan. Bu birleşmeden kaç tana büyük baş keseceksin. Kan akıt Allah muhafaza "satışlar" filan olur. Nazar değmesin.
Ben pirinç pilavı severim amaAbi her partiye 1 tane olmak üzere 4 dana düşünüyorum inşallah yeterli olur olmazsa bulgur pilavına talim edeceğiz![]()
Misafir umduğunu değil bulduğunu yer derler Hasan abi ama ben sana özel pirinç pilavı yaptırırım ayıp ediyorsunBen pirinç pilavı severim ama
Sizin ekibe yeter dimi hasanc57 eksikse söyleyin tamamlarımBende de 70 koli ayran anca yeter![]()
Yeter Başkan Yeter. @Sinan SEVİM başkanın dediği gibi misafir umduğunu değil bulduğunu yer.Sizin ekibe yeter dimi hasanc57 eksikse söyleyin tamamlarım
Hüküm Allahındır ceyhun kardeşşOyuna hükm edeceğiz kısacası desenize![]()