Neler Oluyor? (1 Kişi İçeride)

Turkuaz Medya

Turkuaz Dijital Medya
Vatandaş
Bir kaç gün önce ''Askeri Darbe'' ile oyunun gidişatı değişti..
Oyun Başkanı, Tüm Bakanlıklar ve Milletvekilleri görevlerinden alınıp, Askeri darbe ile tüm yönetim bir anda değişti..
Süreci titizlik ile takip ettik ve bu süreçte pek yorum yapmak istemedik..
''Askeri Darbe'' Halk için yapıldı denilse'de bir çok vekil ve vatandaş tarafından hoş karşılanmadı..

Tabi bu süreç üzerinden sonra Partilerin birleşme kararı dikkat çekti..
Milli Harekat Partisi, Asil Türk Partisi, Azerbaycan Türk Birligi ve Yükselen Partisi, güçlerini birlestirerek Türk Ulus Birligi Partisi adi altinda birlesme kararı aldı..

Bu durumda irili ufaklı partilerden hamleler beklemekteyiz..
Süreci Turkuaz Medya olarak, hassasiyet ile takip etmeye devam edeceğiz..

Turkuaz Medya Editörü : Mehmet Kuvars

asker.jpg

E

E M İ N K

Ziyaretçi
''Askeri Darbe'' Halk için yapıldı denilse'de bir çok vekil ve vatandaş tarafından hoş karşılanmadı..

Bu cümle bir vatandaş olarak bence doğru değil. Çünkü darbe olduğunda oyun başkanı tarafından herhangi bir müdahale gelmedi. Müdahale gelmediğine göre bunlar da o durumdan ya memnunlardı ya da yapmak istediler ama yapmadılar. Ayrıca ATBP Medya ajansına sordugum sorular sizin için de geçerli. Bu partilerin oyunda ekstra bir özellikleri mi var? Medya ajansları bir anda bu partilerin birleşmesini haber yapmaya başladı. Oradaki bakanların özellikleri nedir tam olarak? Bu soruların cevaplarını sizden de bekliyorum. 😊🌹

Turkuaz Medya

Turkuaz Dijital Medya
Vatandaş

Bu cümle bir vatandaş olarak bence doğru değil. Çünkü darbe olduğunda oyun başkanı tarafından herhangi bir müdahale gelmedi. Müdahale gelmediğine göre bunlar da o durumdan ya memnunlardı ya da yapmak istediler ama yapmadılar. Ayrıca ATBP Medya ajansına sordugum sorular sizin için de geçerli. Bu partilerin oyunda ekstra bir özellikleri mi var? Medya ajansları bir anda bu partilerin birleşmesini haber yapmaya başladı. Oradaki bakanların özellikleri nedir tam olarak? Bu soruların cevaplarını sizden de bekliyorum. 😊🌹
Merhaba Sn : V D S E C .
Bizim herhangi bir parti ile bağımız yoktur.
Süreci sadece hassasiyet ile izledik ve bugün Haberleştirme kararı aldık.
Özel olarak bir partizanlığımız yoktur, olmayacaktır..
Saygılarımızla..

E

E M İ N K

Ziyaretçi
Merhaba Sn : V D S E C .
Bizim herhangi bir parti ile bağımız yoktur.
Süreci sadece hassasiyet ile izledik ve bugün Haberleştirme kararı aldık.
Özel olarak bir partizanlığımız yoktur, olmayacaktır..
Saygılarımızla..
Anladım. Açıklamanız için teşekkür ederim. Umarım bu tarafsız politikayı sürdürmeye devam edersiniz. Sizlere tekrardan teşekkür ediyor, yayın hayatınızda başarılar diliyorum. 😊🌹