Siyasi Arenada Kartlar Yeniden Dağılmaya Başladı ! (1 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan ATBP MEDYA
  • Başlangıç tarihi
A

ATBP MEDYA

Ziyaretçi
Türk Siyasi Sahnesinde Yeni Bir Güç Birliği

Türk siyasetinde önemli bir gelisme yaşandi. Milli Harekat Partisi, Asil Türk Partisi, Azerbaycan Türk Birligi ve Yükselen Partisi, güçlerini birlestirerek Türk Ulus Birligi Partisi adi altinda birlesme kararı aldı.

Yeni partinin kurulusu, günler sürün istişareler ve toplantılar sonucunda, oyun yönetiminin getirdiği yeni kurallar çerçevesinde gerçeklestirildi. Yeni parti, Türk milletinin birlik ve beraberliğinu savunan, ulusal çıkarları önceleyen güçlü bir siyasi hareket olarak yola çıkıyor.

Parti yetkililerinden yapilan açıklamada, bu birlesmenin türk milletinin ortak değerleri ve hedefleri dogrultusunda atılmış önemli bir adim olduğu vurgulandi. Tük Ulus Birligi Partisinin, halkın haklarını savunmak ve ülkeyi daha aydınlık bir geleceğe taşımak için kararlı şekilde çalışacağı ifade edildi.

Yeni partinin kuruluşu, kamuoyunda da yankı uyandırırken, yetkililer tüm vatandasları Türk Ulus Birli Partisinin vizyonuna katılmaya davet etti.

Türk Ulus Birliği Partisinin önümüzdeki günlerde siyasi arenada nasil bir yol izleyecegi merakla bekleniyor.

Biz de ATBP MEDYA olarak, kurulan yeni partinin ülkemiz ve halkımıza hayırlı olmasını, alınan kararlarda ÖNCELİKLİ olarak halkın çıkarlarının gözetilmesini TEMENNİ ederiz

Türk Ulus Birliği Partisinin
önümüzdeki günlerde siyasi arenada nasil bir yol izleyecegi merakla bekleniyor.

Yakın günlerde birleşen parti liderlerden yeni partinin vizyonuna dair düşüncelerini sizlerle paylaşacağız...

ATBP MEDYA EKİBİ
Biz Tarafsız Değil Halktan Tarafız !

E

E M İ N K

Ziyaretçi
Eğer ki yanlış anlamazsanız sizlere bir sorum olacak. Bu sorum sadece merakımdan ötürü yoksa gönderme ve atıfta bulunma değil kesinlikle. 1 2 gün önce Altın Ok ve Milli Gençlik Partisi de birleşti. Ancak bunu özellikle sizin haber ajansınız dahil hiçbir ajans haber yapmadı sadece parti başkanı açıklama yaptı. Peki bu partilerin birleşme kararından sonra neden hemen haber yaptınız? Yoksa bu partilerin tarafını mı tutuyorsunuz? Sloganınızda biz tarafsız değil halktan tarafız demişsiniz. Peki neden önceki partilerin birleşme haberini yapmadınız da bunların yaptınız? Sizlerden bu konunun cevabını merakla bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim. 😊🌹

E

E M İ N K

Ziyaretçi

Türk siyasetinde önemli bir gelisme yaşandi. Milli Harekat Partisi, Asil Türk Partisi, Azerbaycan Türk Birligi ve Yükselen Partisi, güçlerini birlestirerek Türk Ulus Birligi Partisi adi altinda birlesme kararı aldı.

Yeni partinin kurulusu, günler sürün istişareler ve toplantılar sonucunda, oyun yönetiminin getirdiği yeni kurallar çerçevesinde gerçeklestirildi. Yeni parti, Türk milletinin birlik ve beraberliğinu savunan, ulusal çıkarları önceleyen güçlü bir siyasi hareket olarak yola çıkıyor.

Parti yetkililerinden yapilan açıklamada, bu birlesmenin türk milletinin ortak değerleri ve hedefleri dogrultusunda atılmış önemli bir adim olduğu vurgulandi. Tük Ulus Birligi Partisinin, halkın haklarını savunmak ve ülkeyi daha aydınlık bir geleceğe taşımak için kararlı şekilde çalışacağı ifade edildi.

Yeni partinin kuruluşu, kamuoyunda da yankı uyandırırken, yetkililer tüm vatandasları Türk Ulus Birli Partisinin vizyonuna katılmaya davet etti.

Türk Ulus Birliği Partisinin önümüzdeki günlerde siyasi arenada nasil bir yol izleyecegi merakla bekleniyor.

Biz de ATBP MEDYA olarak, kurulan yeni partinin ülkemiz ve halkımıza hayırlı olmasını, alınan kararlarda ÖNCELİKLİ olarak halkın çıkarlarının gözetilmesini TEMENNİ ederiz

Yakın günlerde birleşen parti liderlerden yeni partinin vizyonuna dair düşüncelerini sizlerle paylaşacağız...

ATBP MEDYA EKİBİ
Ordu mensupları da halk için yaptık darbeyi demişti ancak gerçekten halk için yaptıklarını (!) görmüş olduk. Siz de halk için mi haber yapıyorsunuz yoksa? 🤔

E

E M İ N K

Ziyaretçi

ATBP MEDYA EKİBİ
Bu taraftan halen cevap gelmedi. Sonra bana parti davet mesajları atıyorlar. Halktan yana olmayan partiye neden katılalım? Halen cevabı bekliyorum 😊

E

E M İ N K

Ziyaretçi
Her yıl 6 ay da bir darbe olur bu oyunda
Hmm. Bilgilendirme için teşekkürler. Ancak oyunu 2022 yılından beri oynadığım için darbelerin nasıl olduğunu ve nasıl işlediği konusunda bilgim kendimce var. Oyun kayıt tarihi sizi yanıltmasın. Ancak sorduğum sorunun cevabı bu değil. Ben sordugum sorunun cevabını halen alamadım. İlgili kişilerden cevabı bekliyorum. 😊🌹

A

ATBP MEDYA

Ziyaretçi
Eğer ki yanlış anlamazsanız sizlere bir sorum olacak. Bu sorum sadece merakımdan ötürü yoksa gönderme ve atıfta bulunma değil kesinlikle. 1 2 gün önce Altın Ok ve Milli Gençlik Partisi de birleşti. Ancak bunu özellikle sizin haber ajansınız dahil hiçbir ajans haber yapmadı sadece parti başkanı açıklama yaptı. Peki bu partilerin birleşme kararından sonra neden hemen haber yaptınız? Yoksa bu partilerin tarafını mı tutuyorsunuz? Sloganınızda biz tarafsız değil halktan tarafız demişsiniz. Peki neden önceki partilerin birleşme haberini yapmadınız da bunların yaptınız? Sizlerden bu konunun cevabını merakla bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim. 😊🌹
Sayın okur !
Forumda olan tüm medya kuruluşları tarafsız olmak zorundadır. Aksi taktirde oyun yönetimi izn vermiyor. Biz de tarafsız kuruluşuz. Diger kuruluşlar gibi isminin parti adın olması sizi yanıltmasın sadece parti içerisinde bağımsız harekat etmektedir ki, biz tüm partilere ve başkanlara aynı mesafedeyiz. Sizin dediğiniz parti birleşmesine gelince, tarafımıza herhangi bir bildirme olmadı ve ya bu yönde bir teşebbüs görülmediği için editörlerimiz haber yapmadılar.

E

E M İ N K

Ziyaretçi
Sayın okur !
Forumda olan tüm medya kuruluşları tarafsız olmak zorundadır. Aksi taktirde oyun yönetimi izn vermiyor. Biz de tarafsız kuruluşuz. Diger kuruluşlar gibi isminin parti adın olması sizi yanıltmasın sadece parti içerisinde bağımsız harekat etmektedir ki, biz tüm partilere ve başkanlara aynı mesafedeyiz. Sizin dediğiniz parti birleşmesine gelince, tarafımıza herhangi bir bildirme olmadı ve ya bu yönde bir teşebbüs görülmediği için editörlerimiz haber yapmadılar.
Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. 😊🌹

Sizin dediğiniz parti birleşmesine gelince, tarafımıza herhangi bir bildirme olmadı ve ya bu yönde bir teşebbüs görülmediği için editörlerimiz haber yapmadılar.

Şeklinde bir açıklamanız olmuş. Ancak özellikle forumda kamuoyuna açık şekilde duyuruldu. Bu duyuruyu görmeme ihtimaliniz çok düşük. Sizin haber yapmanız için illa bir kişi veya kişilerin size bildirim mi yapması gerekiyor? Bahsettiğiniz partiler de forum üzerinden kamuoyuna açıklama yaptı. Altın Ok ve Milli Gençlik de. Bu iki parti sırf sizlere bildirim yapmadığı için mi haber yapmadınız? Haber yapmak için bildirim mi yapılması gerekiyor? Bunların da cevabını verirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim cevabınız için 😊🌹

E

E M İ N K

Ziyaretçi
Sayın okur !
Ben şahsen forumda gördüğüm mühim bir olayı medya ajansında paylaşırdım. Bunun için ilgili kişilerin bildirim yapmasına gerek yok diye düşünüyorum. Sonuçta haber ajansı. 😁

E

E M İ N K

Ziyaretçi
İçinde Altınok olunca paylaşılmıyor başkanım 😊
Evet gördüğüm kadarıyla bu şekilde bir yaklaşım mevcut. Ancak tarafsız haber paylaşıyoruz diyorlar ama altın ok ve milli gençlik birleşmesi paylasilmiyor. İlla bildirim olması gerekiyor sanırım. İlginç bir durum 🤔