AZERBAYCAN TÜRK BİRLİĞİ VE TÜRK ULUS BİRLİĞİ PARTİSİ BİRLEŞTİRİLMİŞTİR. (2 Kişi İçeride)

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Değerli BaşkanOnline oyuncuları,
Azerbaycan Türk Birliği partisi yöneticilerinin yönetim hakkındaki imaları nedeniyle, ilgili parti kapatılmış olup;
Hali hazırda birleşeceği partiye üyeleri aktarılmıştır.
Yöneticilerinin, Oyun Yönetimini birileri ile anlaşmakla suçladığı bu şekilde iftiralar attığı görülmektedir.
Bu mesnetsiz iddialara yapacak bir açıklamamız bile olmayıp,
Aylarca kurdukların ittifaklar üzerinden geçinen, makam elde eden parti yöneticilerinin şimdi ittifaklara oyun tarafından müdahale edince böyle davranmasını normal karşılıyoruz.
Partinin 2 yöneticisi Niko ve Xelil'e 1 hafta Oyun banı cezası verilmiş olup,
İlgili arkadaşlar oyun dışında bu söylemlere devam ettiği takdirde süresiz banlanacaktır.

Herkese iyi oyunlar dileriz.

E

E M İ N K

Ziyaretçi
Azerbaycan Türk Birliği partisi yöneticilerinin yönetim hakkındaki imaları nedeniyle, ilgili parti kapatılmış olup;
Yöneticilerinin, Oyun Yönetimini birileri ile anlaşmakla suçladığı bu şekilde iftiralar attığı görülmektedir.
Aylarca kurdukların ittifaklar üzerinden geçinen, makam elde eden parti yöneticilerinin şimdi ittifaklara oyun tarafından müdahale edince böyle davranmasını normal karşılıyoruz.
İlgili arkadaşlar oyun dışında bu söylemlere devam ettiği takdirde süresiz banlanacaktır.

Sonuçta herkes istediği olunca iyi olur. İstemedikleri bir durum olunca herkes kötü olur, kötülenir. Haklarında hayırlısı ne ise o olsun 😊

mehmet ünver

Milli Harekât Partisi Gönüllüsü
Vatandaş
Hayırlısı olsun. Niko ve Xelil Başkanlarında ban süresi bittiği zaman oyuna güçlü ve zinde bir şekilde döneceklerine inancım tamdır. Her şey güzel olacak inşallah

ceyhun995

Uyanış 👆🏻
Vatandaş

Sayın Oyun Yönetimi !
Oyun dışında sosyal medialarda yapılanlar ve söğlenenler hakkında açıklama yaparken "oyun dışındakı oluşumlar hakkındakı gelişen durumlardan sorumlu olmadığınızı belirtmişdiniz" yazılanlar ve söğlenenler oyun dışında olmuşsa bu durum neden oyuna yansıtılarak parti kapanmasına gidiliyor sizce de 1 haftlık ban çok ağır bir ceza değil mi ? Yeni yaranan partimizde genel başkanımıza bu kadar çok ihtiyacımız varken. Saygılarımla...

E

E M İ N K

Ziyaretçi
Sayın Oyun Yönetimi !
Oyun dışında sosyal medialarda yapılanlar ve söğlenenler hakkında açıklama yaparken "oyun dışındakı oluşumlar hakkındakı gelişen durumlardan sorumlu olmadığınızı belirtmişdiniz" yazılanlar ve söğlenenler oyun dışında olmuşsa bu durum neden oyuna yansıtılarak parti kapanmasına gidiliyor sizce de 1 haftlık ban çok ağır bir ceza değil mi ? Yeni yaranan partimizde genel başkanımıza bu kadar çok ihtiyacımız varken. Saygılarımla...
Yönetim konularına cevap vermek haddim değil ama şunu şu şekilde özetleyebiliriz. Mesela sizin bir platformunuz var. Platformunuzdaki oyuncular oyun dışında oyun platformu yönetimine laf söylüyor taraf tuttuğunu belirtiyor. Bu durumu dışarıdan herhangi bir kişinin görüp oyunu ve platformu kötü görme ihtimali yüksek olasılıkla %87.65 tır. Kim olsa bu konuda önlem alır. Bir platform veya kişiye iftira atmak ve karalamak yanlış bir harekettir. Siz de bu durumu bir nebze itiraf etmiş oluyorsunuz. Bu konuya sakin ve serinkanlı yaklaşmak ve verilen karara saygı duymak en yerinde karardır. Tekrar belirtiyorum. Sayın yönetim bu yazdıklarımı yanlış anlamasın. Cevap vermek benim haddime değil ama dediğim gibi haklının yanında da yer almak en doğrusudur. 😊😁

ceyhun995

Uyanış 👆🏻
Vatandaş
Yönetim konularına cevap vermek haddim değil ama şunu şu şekilde özetleyebiliriz. Mesela sizin bir platformunuz var. Platformunuzdaki oyuncular oyun dışında oyun platformu yönetimine laf söylüyor taraf tuttuğunu belirtiyor. Bu durumu dışarıdan herhangi bir kişinin görüp oyunu ve platformu kötü görme ihtimali yüksek olasılıkla %87.65 tır. Kim olsa bu konuda önlem alır. Bir platform veya kişiye iftira atmak ve karalamak yanlış bir harekettir. Siz de bu durumu bir nebze itiraf etmiş oluyorsunuz. Bu konuya sakin ve serinkanlı yaklaşmak ve verilen karara saygı duymak en yerinde karardır. Tekrar belirtiyorum. Sayın yönetim bu yazdıklarımı yanlış anlamasın. Cevap vermek benim haddime değil ama dediğim gibi haklının yanında da yer almak en doğrusudur. 😊😁
Sen kimsin kardeşim ? Oyuna ne gibi bir katkın var ki, yönetim adına cevap veriyorsun?

E

E M İ N K

Ziyaretçi
Sen kimsin kardeşim ? Oyuna ne gibi bir katkın var ki, yönetim adına cevap veriyorsun?
Üslubunuz için çok teşekkür ederim öncelikle. Ne kadar kibar olduğunuzu gösterdiniz. Oyuna bir katkım yok tabikide, yazılanları okuduğunuzda da "yönetim konularına cevap vermek haddim değil" şekilde başlangıç yazısı koyduğumu gormussunuzdur. Eğer ki bir kusur islediysem cezasını zaten yönetim verir bundan yana hiçbir problem teşkil etmez benim için. Cezamiz ne ise çekeriz. Ben baktım ki siz durumu yanlış anladınız, size vatandaş olarak açıklamak istedim. Ama siz yazdıklarımı anlamamışsınız sanırım. Burada kim olursa olsun haksızsan, haksizsiniz derim. Bu benim yapımda var çünkü. Yönetim görür, "bu kim ki bizim adımıza yazıyor" diye düşünür cezamızı keser. Durum bu kadar basit. Ancak bu şekilde özellikle tanımadığınız insanlara karşı boyle bir üslup kullanırsanız herkes benim gibi sakin yaklaşmaz bunu da belirtiyim.

Şu saatten itibaren sizden ve mensubu olduğunuz partinizden gelecek davetleri gene bildiğim bir üslupla reddedicegimi bilmenizi isterim. Gerçek tarafinizi göstermiş oldunuz. Sizlere tekrardan teşekkür ederim başkanım. Başarılar dilerim 😊🌹

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Sayın Oyun Yönetimi !
Sen gelip oyun hakkında iftirada bulunacaksın, sonra bundan sorumlu olmayacaksın.
Böyle bir dünya yok.