İsmail bozkaya'ya 1 ay ban verilsin. Darbeyi çok destekledi.@İsmail bozkaya görevden alınsın!!
İsmail bozkaya'ya 1 ay ban verilsin. Darbeyi çok destekledi.@İsmail bozkaya görevden alınsın!!
Geçenki mevzudan Cezamı Aldım zaten Ayrıca buna sen değil bir yönetim karar verebilir beni forumdaki olaylarla yargılamaya hakkınız yok Cezamı zaten yönetim verdiHalk istiyor. Ceza almak istemiyorsan
Karaman Valisi olarak darbeyi desteklemiyorum yolları iş araçları ile kapatıyorumYolları kapatan Şehir Vali ve Belediyeler kim?
Neyse hadi kolay gelsin byeİsmail bozkaya'ya 1 ay ban verilsin. Darbeyi çok destekledi.
Geçenki mevzudan Cezamı Aldım zaten Ayrıca buna sen değil bir yönetim karar verebilir beni forumdaki olaylarla yargılamaya hakkınız yok Cezamı zaten yönetim verdi
Sana kötü bir haberim var F.T zaten yönetimdenGeçenki mevzudan Cezamı Aldım zaten Ayrıca buna sen değil bir yönetim karar verebilir beni forumdaki olaylarla yargılamaya hakkınız yok Cezamı zaten yönetim verdi
Yok ben şımarmıyorum hala terbiyemi takınıyorum onun için de buradan kaçıyorumYetmemis demekki hala şımarıyorsun burda!
Ben varım da sesim kısılmışBu darbeciler nerde ya![]()
Sen pişmanlık yasasından yararlanacaksın sorun yokBen varım da sesim kısılmış
Sen benim gözümde hiçsin elimle konuşBen varım da sesim kısılmış
Sana kötü bir haberim var F.T zaten yönetimden
Bak niye ağladıSen benim gözümde hiçsin elimle konuş![]()
HdjdjdjdjjddYav oy attın başımıza gelmeyen kalmadı.
Yazdığına bak shshs
Damarım patladı geneMayısta kazık attığımız darbe daha zevkliydi bune boyle cok sıkıcıydı@F.T
TövbeliyizDamarım patladı gene