Vatan Sağolsun... (1 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan E M İ N K
  • Başlangıç tarihi
E

E M İ N K

Ziyaretçi
Sene o zaman 2022 başı. Şubat ayı falan. Çok sevdiğim unutamadığım bir arkadaşım, kardeşim "kanka bir oyun var başkan oluyorsun, siyaset yapıyorsun falan. Sende siyaseti seversin zaten. Gel beraber oynayalım senle" demişti. Bende ilk başta kabul etmedim. Ama sonra arkadaşımın ısrarı üzerine oyunu ilk defa yükledim. O zamanlar oyunu ya birinden öğreneceksiniz ya da zamanla yapa yapa bir şeyleri. Arkadaşım da sağolsun öğretti bana oyunu. Arkadaşım kara harp okulu 4. Sınıf öğrencisiydi. 2023 ortasında teğmen olarak mezun oldu ve oyunu bıraktı. Ben oyuna devam ettim. Sonra bende 2024 başında oyunu bıraktım iş yoğunluğundan. 2024 Kasım ayında arkadaşımın Kuzey Irak'tan şehit haberi geldi. Oyunu bana anlatan, bana öğreten, beraber oynadığım çocukluk arkadaşım VATAN için şehit olmuştu. Bugün de onun doğum günü. O artık olmadığı için buradan onu yad etmek, anmak için böyle bir şey geldi aklıma. Çünkü bu oyunun bende manevi değeri çok fazla. Bana oyunu o öğretti ve beraber oynadık.

Benim özellikle kalp kırmadan eleştiri yapmanın en büyük nedeni bu aslında. Bu hayatta çok yakın olduğum bir can dostum, kardeşimi kaybettim. Burada kalp kırmanın veya birbirimize kötü söz söylemenin bir anlamı yok. 2 günlük dünya için değmez.

Mekanın cennet olsun aslan kardeşim. Doğum günün kutlu olsun. VATAN SAĞOLSUN.. 🇹🇷🇹🇷

ErenA

🫳
20. Dönem Oyun Başkanı & 53. Dönem Onursal Başkanı
Cennet vatanımız için canını feda eden her bir şehidimize şükran borçluyuz 🙏 Arkadaşınızın, Şehidimizin Doğum Günü Kutlu Olsun Mekanı Uçmağ Olsun Vatan Sağolsun 🌹

O A B İ

A D İ N🎗️UYANIŞ P. Genel Bşk 46.Dönem Meclis Bşk.
Vatandaş
Duygulanmamak elde değil. Şehidimizin mekanı cennet olsun inşallah 🙏 Bazen burada rekabetten dolayı sınırlarımızı koruyamıyoruz sanki düşman gibi oluyoruz ama hepimizin insan olduğu, bu vatanın, bir ananın evladı olduğunu hatırlamamız saygıyı korumamız gerekiyor. Bizimle paylaştığınız bu anınız bir tokat gibi sarsıcı bir biçimde bana bunu hatırlattı. Umarım hiçbirimiz bunu hiçbir zaman unutmayız.🙏

Yazıcıoğlu

🇹🇷 MİLLİ HAREKAT | NEFERİ 🇹🇷
Vatandaş
Ruhu şad olsun.. Rabbim geride kalanlarına sabır eylesin. Vatan sağolsun. 🇹🇷