Milli Harekat Birleşme Bildirisi (9 Kişi İçeride)

Sinan SEVİM

Milli Harekât|Milli Sancak Partisi Kurucu Başkanı
Vatandaş
Değerli BaşkanOnline Oyuncuları,

Türk milletinin birlik ve beraberliğini güçlendirmek, ulusal çıkarlarımızı daha etkili savunmak ve güçlü bir siyasi yapı oluşturmak adına Türk Ulus Partisi ve Milli Harekat Partisi olarak birleşme kararı almış bulunmaktayız.

Bu birleşme, iki partinin ortak idealleri doğrultusunda, daha güçlü ve kararlı bir mücadele verebilmek amacıyla gerçekleştirilmiştir. Vatanımızın birliği, milletimizin refahı ve devletimizin bekası için çıktığımız bu yolda, ortak değerlerimiz etrafında kenetlenerek yolumuza devam edeceğiz.

Tüm dava arkadaşlarımızı ve vatan sevdalılarını, bu büyük güç birliğine destek vermeye ve saflarımıza katılmaya davet ediyoruz. Birlikten kuvvet doğar, güçlenerek ilerleyeceğiz!

Saygılarımızla,

Milli Harekât Partisi Yönetimi

Ali Ergün

| 49 . Dönem meclis başkanı
Vatandaş
az önce kendi içimden vermiş oldugum yemin. her şeyden önce kendisine saygısı olan bir insan oldugum için olabilir. bence insan her şeyden önce onuru için yaşamalıdır bu hayatta. onurun olmadigi yerde sadakatten bahsedilemez ve Sinan Sevim başkanımın yanında olacağıma bu davada birlikte olacağım için onurlu ve gururluyum 🐺🐺 #Daimamilliharekat

NightKing

Milli Harekat Partisi
Vatandaş
Güçlü Bir Gelecek İçin Omuz Omuza!

Türk Ulus Partisi ve Milli Harekat Partisi’nin birleşme kararı, yalnızca iki partinin bir araya gelmesi değil, Türk milletinin birlik ve beraberlik ruhunun en güçlü yansımasıdır. Bu adım, kutlu davamızın daha sağlam temeller üzerine inşa edilmesini sağlayacak, milletimizin iradesini daha güçlü bir şekilde temsil edecektir.

Gücümüzü birleştirerek, vatan ve millet sevgisini rehber edinerek yolumuza devam ediyoruz. Birlikten doğan bu güç, yalnızca bugün için değil, yarınlarımız için de sağlam bir teminat olacaktır.

Hep birlikte, daha güçlü yarınlara!

D E N İ Z

Milli Harkekât Partisi 🇹🇷
Vatandaş
Değerli BaşkanOnline Oyuncuları,

Türk milletinin birlik ve beraberliğini güçlendirmek, ulusal çıkarlarımızı daha etkili savunmak ve güçlü bir siyasi yapı oluşturmak adına Türk Ulus Partisi ve Milli Harekat Partisi olarak birleşme kararı almış bulunmaktayız.

Bu birleşme, iki partinin ortak idealleri doğrultusunda, daha güçlü ve kararlı bir mücadele verebilmek amacıyla gerçekleştirilmiştir. Vatanımızın birliği, milletimizin refahı ve devletimizin bekası için çıktığımız bu yolda, ortak değerlerimiz etrafında kenetlenerek yolumuza devam edeceğiz.

Tüm dava arkadaşlarımızı ve vatan sevdalılarını, bu büyük güç birliğine destek vermeye ve saflarımıza katılmaya davet ediyoruz. Birlikten kuvvet doğar, güçlenerek ilerleyeceğiz!

Saygılarımızla,

Milli Harekât Partisi Yönetimi
hayırlı uğurlu olsun nice zaferlere 🇹🇷

Murat Ünlü

Son Kale "ALTIN OK" 🏹
47. Dönem Oyun Başkanı
Başkan Online'da alınan bir kararın suyu çıkmadan olmuyor..

Şu birleşen 5 Parti'nin 2'si diyemedi mi ittifak olayına karşı çıkmalarının bu birleşme muhabbetini ortaya atmalarının tek sebebi vardı hep kazanan ben olmamalıyım diye alındı bu kara o yüzden bu birliktelik rekabet bitirir sığ bir oyuna döner ortam. Şimdi diyeceksiniz korkmayın bu kadar ama bu korku bizim değil sizlerin korkusu sizlerin sürekli kazanma hırsı

M-D

Aktif Üye
18. Dönem Oyun Başkanı

Şu birleşen 5 Parti'nin 2'si diyemedi mi ittifak olayına karşı çıkmalarının bu birleşme muhabbetini ortaya atmalarının tek sebebi vardı hep kazanan ben olmamalıyım diye alındı bu kara o yüzden bu birliktelik rekabet bitirir sığ bir oyuna döner ortam. Şimdi diyeceksiniz korkmayın bu kadar ama bu korku bizim değil sizlerin korkusu sizlerin sürekli kazanma hırsı
Herkes gizliden gizliye rahat kazanmak istiyor ki bu oyuna 2022 de başladım hemen hemen bu zamana kadar gördüm arada bazı aylar yok kimse zora gelemiyor
Kolay seçim varsa o şekilde ilerliyor şuanda ittifak yok mu oluyor ?
Parti içinde ittifak kurmuş oluyorlar yine kendi aralarında sırayla ob bakanlık vs dönecekler
Fakat ittifaksız adı altında

Sinan SEVİM

Milli Harekât|Milli Sancak Partisi Kurucu Başkanı
Vatandaş

Boş konuşuyorsun be başkan bu lafı 6 dönemdir kaybeden partiye söylüyorsun. Madem söylediklerini sen neden yapmadın kazanırken ? Sürekli kazanırken hiç sesiniz soluğunuz çıkmıyordu 😄😄

F.T

Tecrübeli Üye
1. Darbeci Oyun Başkanı
Boş konuşuyorsun be başkan bu lafı 6 dönemdir kaybeden partiye söylüyorsun. Madem söylediklerini sen neden yapmadın kazanırken ? Sürekli kazanırken hiç sesiniz soluğunuz çıkmıyordu 😄😄

'6 aydır kaybeden parti ' cümleni 6 aydır kazanmaya çalışan TEK parti olarak değiştirmek istiyorum 😃

Onun dışında çabalayan olmadığı için kaybettiniz, biz güçlü değildik, rakip yoktu 😃

Murat Ünlü

Son Kale "ALTIN OK" 🏹
47. Dönem Oyun Başkanı
Aslan senin bahsettiğin dönemde burada olmayan birine ahkam kesme bu 1

Madem öyle olacakları izle buda 2