Bana sandalyenin olmadığını kanıtla gibi bişeymi bu sjshshhsTamam ama bunu ispat etmesi gerekiyor. Attığıma dair bir mesajlaşma veya para gönderim olmalı
Bana sandalyenin olmadığını kanıtla gibi bişeymi bu sjshshhsTamam ama bunu ispat etmesi gerekiyor. Attığıma dair bir mesajlaşma veya para gönderim olmalı
Ben şartlarımı söyledim sonrasında neye benzetirsen benzetBana sandalyenin olmadığını kanıtla gibi bişeymi bu sjshshhs
Gelsin Emirhan vardır onda kanıt falan herşeyBen şartlarımı söyledim sonrasında neye benzetirsen benzet
Peki siz Yürek Medyayı sattığımı nerden çıkardınızGelsin Emirhan vardır onda kanıt falan herşey
Sağolun başkanım, sadece ait olduğum yerdeyim.Hayırlı olsun inşallah.Hamza bi dur durduğun yerde ve sen Asıl Türk de değil miydin ne zaman uyanışa geçtin ve kardeşim
Beni borçlu çıkarmayında aranızda halledin.Gelsin kendisi çağır . Netleştirelim kanka. Eğer sattı derse belirten 2500 yeşiltaş alırım haberin olsun.
@O A B İ karar verildi. Emirhanı bekliyoruz![]()
Eyvallah ait olduğun yerde bizim mekanımız sıkıntı yok başarılar dilerim.Bi röportajını alırımSağolun başkanım, sadece ait olduğum yerdeyim.![]()
Ne yani? Ben medyamı mı sattım? AaBeni borçlu çıkarmayında aranızda halledin.![]()
Merak etme alırım listemeEyvallah ait olduğun yerde bizim mekanımız sıkıntı yok başarılar dilerim.Bi röportajını alırım
Emirhan kanıtlarla 2500 taşı alırım kanka uyandıram yaniBeni borçlu çıkarmayında aranızda halledin.![]()
Kanıtlanmazsa para aldığım sen bana verirsinEmirhan kanıtlarla 2500 taşı alırım kanka uyandıram yani![]()
Senin gönlümüzde yerin her zaman ayrı abi cansınEyvallah ait olduğun yerde bizim mekanımız sıkıntı yok başarılar dilerim.Bi röportajını alırım
Tamam kankamKanıtlanmazsa para aldığım sen bana verirsin
Şaka şaka borca sokmayalım seniTamam kankam
Artık Ob tanıdığımızda yok kankam limit isteyemiyozEmirhan kanıtlarla 2500 taşı alırım kanka uyandıram yani![]()
Sağolun başkanımHayırlı olsun.
Eyvallah gardaşım sizinde yeriniz BakiSenin gönlümüzde yerin her zaman ayrı abi cansın![]()
![]()
Ayarlarız durArtık Ob tanıdığımızda yok kankam limit isteyemiyoz![]()