Yaninizda ki kardeslerinize guvenmeyin bence her an bisey olabilir belli olmaz yaniGün gelir o rüzgar başka yerede götürür bizim öyleleriyle işimiz yok bizde gönül bağı var dostluk var kardeşlik var yanimizda kalan kardeşlerimiz bize yeter.
Yaninizda ki kardeslerinize guvenmeyin bence her an bisey olabilir belli olmaz yaniGün gelir o rüzgar başka yerede götürür bizim öyleleriyle işimiz yok bizde gönül bağı var dostluk var kardeşlik var yanimizda kalan kardeşlerimiz bize yeter.
Deneyimlisim herhalde çürüme konusundaYeşil elma belirtme yazarmisin kızıl olan çürümez![]()
Ekmeğini yediğimiz düşman kesiliyor Emre başkan sorun yok benim size bir düşmanlığım yokGün gelir o rüzgar başka yerede götürür bizim öyleleriyle işimiz yok bizde gönül bağı var dostluk var kardeşlik var yanimizda kalan kardeşlerimiz bize yeter.
zzamanında çoğu kişiye yedirdik elmayı istermisinDeneyimlisim herhalde çürüme konusunda
Ali vay be hshshshsh altın oka düşman mi oldunEkmeğini yediğimiz düşman kesiliyor Emre başkan sorun yok benim size bir düşmanlığım yok
Biz kimseyi arkadan vurmadikki düşmanimiz olsun bizde dusmanlik etmiyoruz burasi bir oyun ama biz bazi insanlara degerinden fazla deger verdik oyun ustu tuttuk ama degmicegini yasayip gördük.Ekmeğini yediğimiz düşman kesiliyor Emre başkan sorun yok benim size bir düşmanlığım yok
Sen ordaki adamlara dikkat ette elmayi sen yeme sonrazzamanında çoğu kişiye yedirdik elmayı istermisin
Emirhan kaşınma istersen ben muhatabım olan kişilerle konuşuyorum seninle seviyemi düşürememzzamanında çoğu kişiye yedirdik elmayı istermisin
Sen benden izin almadan nasıl yazarsın gırıg. Az gel hele gel. Kaç gündür yazıyorum sana gelmiyorsun. Beni banlı mı sandın da çıktın ortaya.Fatih tutuk zaten Altın oka milli harekattan geldi.
Açıklıyorum Fatih tutuk bizim ajanımızdır
Tamam Fatih görev tamamlanmıştır.
Dön yuvana kardeşim![]()
Sağol biz çok yedik o elmayı yermisin sen yoksa armut verimmiSen ordaki adamlara dikkat ette elmayi sen yeme sonra
Sanami yazilmis ali hayirdir bu konudada muhattap değiliz kiEmirhan kaşınma istersen ben muhatabım olan kişilerle konuşuyorum seninle seviyemi düşüremem![]()
Senin ne vasfın var ki, belediye verdik diyorsun ajssjdjdjdjdjdjdAynen öyle bu eşsiz başarısının mükafatı olarak Fatihe belediye başkanlığı verdik.![]()
Muz veriyimmi sana iyice manava cevirdin forumuSağol biz çok yedik o elmayı yermisin sen yoksa armut verimmi
Gırıg reis ben olsam belediye başkanlığı bile vermemAynen öyle bu eşsiz başarısının mükafatı olarak Fatihe belediye başkanlığı verdik.![]()
Valla Emre başkn ben kimseyi arkadan vurmadım sana kalkıpda saygımı bozmam bilmem bana düşmanmısın ama ben sana saygı duyuyorum dedim ya saygı duyduğum kişiler var sen ne dersen susarım beni biliyon canın sağolsunBiz kimseyi arkadan vurmadikki düşmanimiz olsun bizde dusmanlik etmiyoruz burasi bir oyun ama biz bazi insanlara degerinden fazla deger verdik oyun ustu tuttuk ama degmicegini yasayip gördük.
Her ne sekilde olursa olsun altin okun karsisindayim bundan boyleSen kimi destekliyon
Sen olamazsın zaten işteGırıg reis ben olsam belediye başkanlığı bile vermem![]()
İstersen sanada verelim kıskanma sıra sende yedek listedesinSenin ne vasfını var ki, belediye verdik diyorsun ajssjdjdjdjdjdjd