Yok sana kimseyi salmaya gerek yok ki sjsjjsjdjdjdjdOyle konusmakla olmuyor kadir abi sen bunlarin basindasin zaten gazi sen veriyorsun elemanlara sonra bizim ustumuze oynuyorlar sonra ah erenim vah erenim oluyor
Yok sana kimseyi salmaya gerek yok ki sjsjjsjdjdjdjdOyle konusmakla olmuyor kadir abi sen bunlarin basindasin zaten gazi sen veriyorsun elemanlara sonra bizim ustumuze oynuyorlar sonra ah erenim vah erenim oluyor
Sana salinacak adam birakmiycam zaten ben sana tek bisey soyliyim etrafin hainlerle cevrili bunu iyi bilYok sana kimseyi salmaya gerek yok ki sjsjjsjdjdjdjd
Nasılda kovdum seni amaSana salinacak adam birakmiycam zaten ben sana tek bisey soyliyim etrafin hainlerle cevrili bunu iyi bil
Hahaaha sen asil mevzuyu simdi gorcen kadirrrNasılda kovdum seni ama![]()
Çay kap gel koş. Hadi sonra güldür eğlendir beniHahaaha sen asil mevzuyu simdi gorcen kadirrr
Sana salinacak adam birakmiycam zaten ben sana tek bisey soyliyim etrafin hainlerle cevrili bunu iyi bil
Vay be dayı . Rakı mod on.
Güldürücem seni ama sinirden olucak bu sefer bakalim sonra ne yapacaksin adamlarini tek tek alicamÇay kap gel koş. Hadi sonra güldür eğlendir beni
Haram 3 aylardayızVay be dayı . Rakı mod on.
Çay gelmedi bak Eren sinirleniyorum. Altın oka geri alırım seni, sonra birdaha kovarım bak hssjsjsGüldürücem seni ama sinirden olucak bu sefer bakalim sonra ne yapacaksin adamlarini tek tek alicam
Hadi isine gorucez bakalim kim kime cay getiricekÇay gelmedi bak Eren sinirleniyorum. Altın oka geri alırım seni, sonra birdaha kovarım bak hssjsjs
Gırıga verelim kanka.@KadirBey. Bizim bb gitti isim söyleyin atama yapalim
Girigi muhtar yapmam benGırıga verelim kanka.
Belediye'ye taşeron işçi yaparız ozaman dur .Girigi muhtar yapmam ben
Değişen sensin kimse sana laf atmazken kendin kaşındın muhttabım değilsin
Fatih tutuk zaten Altın oka milli harekattan geldi.
Açıklıyorum Fatih tutuk bizim ajanımızdır
Tamam Fatih görev tamamlanmıştır.
Dön yuvana kardeşim![]()