Azərbaycanli oyunçuların diqqətine (2 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tozkoparan..

53.DÖNEM RİZE ŞEHİR VALİSİ
Vatandaş
Salam hörmətli Azərbaycan oyunçuları bildiyinz kimi Azərbaycan Türk birliği partsi bağlanmışdir və səbəbide oyun Yönetim kadrosuna şer böhdan atmaqi xəlil Xəlilzadə sözləri yalandir heç həqiqətə uyğun deyil həqiqət budur ki niko cok sinirli ve çok küfür eden birisi Men onların partisinde oluğum zaman Altın ok patisinin dəvət mesajıni kopyalamaq cəhdəleri oldu burdan bütün Azərbaycanlılar səslənirəm niko görə oyunu burağmaga ehtiyac yoxdur siz bundan emin olun ki niko xəlil Yönetimi yalan üzrə quruluşdir gəlin oyunda qalan Azərbaycanlılar bir olaq və güzelce oyununuzu devam edək iyi geceler ve iyi oyunlar dileriz

ErenA

🫳
20. Dönem Oyun Başkanı & 53. Dönem Onursal Başkanı
İyi geceler iyi oyunlar değerli Azerbaycan Türkü Başkanım

Necati

Yeni Üye
Yasaklı Üye
Vatandaş
Salam hörmətli Azərbaycan oyunçuları bildiyinz kimi Azərbaycan Türk birliği partsi bağlanmışdir və səbəbide oyun Yönetim kadrosuna şer böhdan atmaqi xəlil Xəlilzadə sözləri yalandir heç həqiqətə uyğun deyil həqiqət budur ki niko cok sinirli ve çok küfür eden birisi Men onların partisinde oluğum zaman Altın ok patisinin dəvət mesajıni kopyalamaq cəhdəleri oldu burdan bütün Azərbaycanlılar səslənirəm niko görə oyunu burağmaga ehtiyac yoxdur siz bundan emin olun ki niko xəlil Yönetimi yalan üzrə quruluşdir gəlin oyunda qalan Azərbaycanlılar bir olaq və güzelce oyununuzu devam edək iyi geceler ve iyi oyunlar dileriz
Yalancının anasını elə

Muhammed Batuhan Er

Yeni Üye
Yasaklı Üye
Vatandaş
Ulslubunusa DİKAT edinz neyin isbatı istiyorsun söyle
Üslübuma gayet dikkat ederek konuşuyorum düzenbaz demek bir hakaret değil eleştiridir. Hukuki yönlerini bilmeden konuştuğunuz çok açık delilimiz var demekle olmaz bir iddia varsa ortada delilinizi koyacaksınız bunlar böyle şöyle ozaman deyin ama koymadan diyemezsiniz müsait olduğunuz bir zamanda hukuki tartışma nedir öğretmeyi çok isterim.

Tozkoparan..

53.DÖNEM RİZE ŞEHİR VALİSİ
Vatandaş
Üslübuma gayet dikkat ederek konuşuyorum düzenbaz demek bir hakaret değil eleştiridir. Hukuki yönlerini bilmeden konuştuğunuz çok açık delilimiz var demekle olmaz bir iddia varsa ortada delilinizi koyacaksınız bunlar böyle şöyle ozaman deyin ama koymadan diyemezsiniz müsait olduğunuz bir zamanda hukuki tartışma nedir öğretmeyi çok isterim.
Peki xəlil Xəlilzadə əlidne bir isbat varmı oda isbatı olmadan Yönetime iftira atdi buna ne demeli

Muhammed Batuhan Er

Yeni Üye
Yasaklı Üye
Vatandaş
Peki xəlil Xəlilzadə əlidne bir isbat varmı oda isbatı olmadan Yönetime iftira atdi buna ne demeli
Ben belli bir şahsı yada belli birini korumadım söylediğim şey adalet içindi buradaki ortamdaki herkesi burda tanıdım ve kısa bir süredir aranızdayım burda kim kime kanıt sunmadan iftira atarsa hak için haklının yanında olurum bu konuda da haklı kimse onun tarafında duracağım aldığım bilgiler partim içindeki ve buradaki tutumlar parti içindeki konuşmalarımız bile buradaki gibi atıp tutucu cümleler değil

Muhammed Batuhan Er

Yeni Üye
Yasaklı Üye
Vatandaş
Ben belli bir şahsı yada belli birini korumadım söylediğim şey adalet içindi buradaki ortamdaki herkesi burda tanıdım ve kısa bir süredir aranızdayım burda kim kime kanıt sunmadan iftira atarsa hak için haklının yanında olurum bu konuda da haklı kimse onun tarafında duracağım aldığım bilgiler partim içindeki ve buradaki tutumlar parti içindeki konuşmalarımız bile buradaki gibi atıp tutucu cümleler değil
Ortada bir sorun var ise oturup çözülüp olmuyorsa eyvallah diyip haksız olan özürünü dileyip çekip gider olması gereken budur

Muhammed Batuhan Er

Yeni Üye
Yasaklı Üye
Vatandaş
Kadir Aydın oyuna ne için döndü çıkıp açıklansın bu şeffaf bir ortam içinde kamuoyuna duyurulsun öyle kimse sen şunu yaptın bunu yaptın diyemez zaten gerçekler açıktır en çok karanlıkda belli olur aydınlık bir ortama karanlık sokamazsın aydınlık bir ortam oluşturun karanlıklar kendini belli eder saygılarımla söyleyeceklerim bu kadar

Muhammed Batuhan Er

Yeni Üye
Yasaklı Üye
Vatandaş
Amam xəlil niko yaptıkları için özür dilemedi özür dilemediyi halde sorun nasıl çözülür
Haksız olmadığını savunuyor çünkü haksız olduğunu kanıtlayacaksınız ki dediğimiz aşamaya gelsin demek istediğim de bu sözlerle olmaz bu işler kanıt olacak delil olacak o zaman haksız olan zaten ne dese ortada herşey açık olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...