Niko ve Halil başkana asılsız iddialar kanıtsiz söylenti ve iftiralar (2 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Aziz Yıldırım k

Yeni Üye
Vatandaş
Azerbaycan Türk birliği partisinin değerini bilmeyip onca zaman partimizde kalıp Niko ve Halil başkanimin emek verdiği şahıs Tozkoparan adlı şahısin bu söylentileri yapayanlis ve doğru değildir sizler ricam bu şahısa inanmayın Muhammed Batuhan Er başkanım doğru düzgünce kanıt istemiş kanıt göster yazdığı halde iftira attığıni bildiği halde "Ulslubunusa DİKAT edinz neyin isbatı istiyorsun söyle" söyleyip insanlara yalan bilgiler vermektedir benim sizden ricam bu söylentilere inanmayiniz.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-02-13-08-08-53-120_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2025-02-13-08-08-53-120_com.android.chrome.jpg
    577.9 KB · Görüntüleme: 43
  • Screenshot_2025-02-13-08-09-37-545_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2025-02-13-08-09-37-545_com.android.chrome.jpg
    529 KB · Görüntüleme: 38

Tozkoparan..

53.DÖNEM RİZE ŞEHİR VALİSİ
Vatandaş
Azerbaycan Türk birliği partisinin değerini bilmeyip onca zaman partimizde kalıp Niko ve Halil başkanimin emek verdiği şahıs Tozkoparan adlı şahısin bu söylentileri yapayanlis ve doğru değildir sizler ricam bu şahısa inanmayın Muhammed Batuhan Er başkanım doğru düzgünce kanıt istemiş kanıt göster yazdığı halde iftira attığıni bildiği halde "Ulslubunusa DİKAT edinz neyin isbatı istiyorsun söyle" söyleyip insanlara yalan bilgiler vermektedir benim sizden ricam bu söylentilere inanmayiniz.
Xəlil Xəlilzadə Altın ok ilk oyuna geldiklerinde Altın ok partisin davet mesajı kolayamaya çalıştılar kanıtlarda var muhemede niko adamı yanı onun desdek cisi a ayreten ban əmək vermədiler bən şahısı gücümle şehir valisi oldum.

Tozkoparan..

53.DÖNEM RİZE ŞEHİR VALİSİ
Vatandaş
Yönetime atığı iftiranin peki bir kanıtı varmi?

KadirBey.

Altın Ok Bir Markadır
41. Dönem Oyun Başkanı
Xəlil Xəlilzadə Altın ok ilk oyuna geldiklerinde Altın ok partisin davet mesajı kolayamaya çalıştılar kanıtlarda var muhemede niko adamı yanı onun desdek cisi a ayreten ban əmək vermədiler bən şahısı gücümle şehir valisi oldum.
Bırak şunları paşam, yalancı hepsi. Alayı gelsin boş hepsi

isimsiz

Yeni dönem başlıyor, birlikte güçlü olalım!
Yasaklı Üye
Vatandaş
Yönetime atığı iftiranin peki bir kanıtı varmi?
Səni dəvət edirəm ki, əgər Azərbaycan və Azərbaycanlıları bir yerdə topla və uğurları qazan !!!! Yoxsa gedib heç bir çağırı yapma bu qədər sadədir. Çağrını yap görüm səni neçə nəfər dəstək verir? 5 yoxsa 3 nəfər Tozkoparan sən əgər çağrı yapmak istiyorsan bununa gəl yoxsa hər hansı bir kin ilə yox. Səni səmimiyyətə dəvət edirəm Tozkoparan sabahı bilirsənmi ki Niko ve Xəlil haqqında fikir paylaşırsan. Paylaşdığınız fikirlərin sabahını düşünməyə dəvət edirəm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...