Bu saattten sonra isterseniz banlayin ister banlamayin son sözlerimi açıklıyorum🧐 bir söz vardır haksızlığın karşısında susan dilsiz şeytandır (5 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Aziz Yıldırım k

Yeni Üye
Vatandaş
Değerli Başkan Online Oyuncuları,

Oyundaki adaletsizlikleri ve yöneticilerin taraflı yaklaşımlarını bir kez daha görüyoruz. Tozkoparan denilen şahıs, zamanında Beşir’in oyununa oyuncu çekmek için her gün partimizin üyelerine mesaj atıyordu. “Beşir’in oyununa gelin” diye sürekli çağrı yaparak parti içinde huzursuzluk yaratıyordu.

Ayrıca, oyun yönetimi her gün küfürler ederken, Mahmut Kandemir’in annesine yönelik ağır küfürler edildiğini hepimiz gördük. Bunu yönetim de biliyor ve inkar edemez!

Biz, Tozkoparan’ı partiden attık. Ancak bu şahıs oyun içinde yine insanlara mesaj atarak “Bu oyun kötü, Beşir’in oyununa gelin” diye propagandasına devam etti. Yönetim onu oyundan attı ama sonra ne oldu?

Yönetim, Tozkoparan’ı affetti ve Altınok Partisi’ne soktu!

Burada şu sorular akıllara geliyor:

Yönetim, daha önce oyuna zarar verdiğini bildiği birini neden tekrar kabul etti?

Tozkoparan ile yönetim arasında nasıl bir anlaşma yapıldı?

Yönetim neden sürekli taraf tutuyor ve belli kişilere ayrıcalık tanıyor?

Bu oyun içinde gerçek adalet olmadığı sürece, bu tür kayırmalar ve gizli anlaşmalar devam edecek! Biz, Azerbaycan Türk Birliği olarak bu adaletsiz düzeni kabul etmiyoruz ve tüm oyuncuların gerçekleri görmesini istiyoruz.

Hakkınızı savunun! Sessiz kalmayın! Adaleti birlikte sağlayacağız!

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
İlk kez Oyun Yönetimine küfür eden bir kişiyi affetmiyoruz,
Oyun yönetiyorsanız bugün küfür yersiniz yarın oyuncu dönmek ister gelir bu kadar basit.
Her küfür edeni ciddiye alacak halimiz yok,
Zamanında azerbaycan türk partisi de küfür etti ve geri döndü.
1 Yıl öncesinde de küfür ettiniz döndünüz, şimdi yine giderken küfür ediyorsanız dönmek isterseniz dönersiniz.

Size göre her şey taraf, size göre her şey adaletsiz.
Olaya sadece kendi pencerenizden bakarsanız öyle görürüsünüz.
Adam kayırıyormuşuz şöyle yapıyormuşuz, ancak iddia iddia.
Adam kayırdığımıza tozkoparanın dönmesinden mi kanaat getirdiniz :D

Ayrıca evet tozkoparanla da bir anlaşma yaptık, bir daha davranıslarını tekrarlama, oyun reklamı yapma dedik.
Hadi yine iyisiniz anlaşmayı itiraf ettim :)

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Sanki daha önce küfür eden oyuncuya hiç af istememiş gibi,
Sanki kendi gruplarında yöneticinin arkasından küfür etmiyor gibi gelip burada Hz.Ali alıntılarıyla dürüstlük timsali olmanıza gülüyorum sadece :D

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici

Kimin tarafını tutmuşuz, kime ayrıcalık tanımışız yazsana @Aziz Yıldırım k

Tozkoparan mı mesela, 5 aydır dönmek istiyor anca yeni döndü.
Altın ok mu mesela, en az 2 kez partileri kapandı, tüm yöneticileri 1 ay banlı kaldı.
Kadir mi mesela? A dese 1 hafta ban yiyen kadir.
Kim söyleyin?

Aziz Yıldırım k

Yeni Üye
Vatandaş

Kimin tarafını tutmuşuz, kime ayrıcalık tanımışız yazsana @Aziz Yıldırım k

Tozkoparan mı mesela, 5 aydır dönmek istiyor anca yeni döndü.
Altın ok mu mesela, en az 2 kez partileri kapandı, tüm yöneticileri 1 ay banlı kaldı.
Kadir mi mesela? A dese 1 hafta ban yiyen kadir.
Kim söyleyin?
Yazdimya sayın başkanım belirtttim

EKREM

Büyük MUŞ Cumhuriyeti 🇹🇷
Yasaklı Üye
53. Dönem Oyun Başkanı
Değerli Başkan Online Oyuncuları,

Oyundaki adaletsizlikleri ve yöneticilerin taraflı yaklaşımlarını bir kez daha görüyoruz. Tozkoparan denilen şahıs, zamanında Beşir’in oyununa oyuncu çekmek için her gün partimizin üyelerine mesaj atıyordu. “Beşir’in oyununa gelin” diye sürekli çağrı yaparak parti içinde huzursuzluk yaratıyordu.

Ayrıca, oyun yönetimi her gün küfürler ederken, Mahmut Kandemir’in annesine yönelik ağır küfürler edildiğini hepimiz gördük. Bunu yönetim de biliyor ve inkar edemez!

Biz, Tozkoparan’ı partiden attık. Ancak bu şahıs oyun içinde yine insanlara mesaj atarak “Bu oyun kötü, Beşir’in oyununa gelin” diye propagandasına devam etti. Yönetim onu oyundan attı ama sonra ne oldu?

Yönetim, Tozkoparan’ı affetti ve Altınok Partisi’ne soktu!

Burada şu sorular akıllara geliyor:

Yönetim, daha önce oyuna zarar verdiğini bildiği birini neden tekrar kabul etti?

Tozkoparan ile yönetim arasında nasıl bir anlaşma yapıldı?

Bu oyun içinde gerçek adalet olmadığı sürece, bu tür kayırmalar ve gizli anlaşmalar devam edecek! Biz, Azerbaycan Türk Birliği olarak bu adaletsiz düzeni kabul etmiyoruz ve tüm oyuncuların gerçekleri görmesini istiyoruz.

Hakkınızı savunun! Sessiz kalmayın! Adaleti birlikte sağlayacağız!
Derdin tozkoparanın dönmesimi oldu
Xalil ve niko grup kurulup yüzleştirme yapılmasına rağmen özür dilememiş aksine küfür edip oyunu bırakmışlar. Sen neyin savunmasını yapıyorsun şimdi onu anlamadım.

Aziz Yıldırım k

Yeni Üye
Vatandaş
Biz de yazdık işte.
5 Aydır dönmek istiyordu, onay verdik.
Bu adaletsizlik mi oluyor?

5 Aydır dönmeme sebebi de sizin parti yöneticilerinizin istememsi oldu,
Asıl adaletsizlik burada olmuş.
Sırf niko ve xelil istemedi diye adamı aylarca döndürmemişiz :D
Bize gelen oyuna çağrı yapan sizsiniz biz dönmek istemedik siz yalvardiniz biz geldik bunuda hatirlatalim

isimsiz

Yeni dönem başlıyor, birlikte güçlü olalım!
Yasaklı Üye
Vatandaş
Tozkoparan Senin Azerbaycan türk birliği partisi için heç bir fikir bildire bilmezsen. Çünkü Senin çağırı yapmağın yanlışdır get sen öz partin için çağırı yap . kimin gedecek ya kalacak her birinin öz fikiri vardır.

isimsiz

Yasaklı Üye
Vatandaş
Evvet hem ben özürmü diledim
İyi yapdın amma bunu bil ki, Azərbaycan türk birliği təkcə Xəlil və Nikodan ibarət deyil. Bu qərarı hər kəs öz istəyi ilə yapır sənin isə Azərbaycanlılara çağırı yaparak nə əldə edirsən çox maraqlıdır. Əgər belə Azərbaycanlıları və Azərbaycanı sevirsənsə partiya yarat və mübarizə apar görüm sənin partiyan Azərbaycan türk birliği kimi görək sən nə edirsən

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
İyi yapdın amma bunu bil ki, Azərbaycan türk birliği təkcə Xəlil və Nikodan ibarət deyil. Bu qərarı hər kəs öz istəyi ilə yapır sənin isə Azərbaycanlılara çağırı yaparak nə əldə edirsən çox maraqlıdır. Əgər belə Azərbaycanlıları və Azərbaycanı sevirsənsə partiya yarat və mübarizə apar görüm sənin partiyan Azərbaycan türk birliği kimi görək sən nə edirsən
Niko ve Xelil çağrı yapınca sorun olmuyor,
Tozkoparan yapınca mı oluyor.

yeterince azerbaycanlı değil mi ?

isimsiz

Yasaklı Üye
Vatandaş
Niko ve Xelil çağrı yapınca sorun olmuyor,
Tozkoparan yapınca mı oluyor.

yeterince azerbaycanlı değil mi ?
Başkım hər kəs öz fikiri vardır gedib getməmək yəni hər kəs azad deyilmi?
Burda kimin istəyi ilə çağrı ilə yox Azərbaycanlıları bu qədər istəyirsə birləşdirsin görüm nə edəcək söhbet budur ki Yetərincə Azərbaycanlı isə gedib orda çağrı yapmaz partiya yaradadar öz ətrafında birləşdirərər yoxsa bir dönəm olan məsələləri araya gətirərək xatırırlatmaq düzgün deyil

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Başkım hər kəs öz fikiri vardır gedib getməmək yəni hər kəs azad deyilmi?
Burda kimin istəyi ilə çağrı ilə yox Azərbaycanlıları bu qədər istəyirsə birləşdirsin görüm nə edəcək söhbet budur ki Yetərincə Azərbaycanlı isə gedib orda çağrı yapmaz partiya yaradadar öz ətrafında birləşdirərər yoxsa bir dönəm olan məsələləri araya gətirərək xatırırlatmaq düzgün deyil
E buyrun gidin o halde.
Ama giderken a.o.g.s yazıp gitmeyin olur mu, ya da dün yaptıgınız gibi saçma sapan her yere mesaj yazmayın, insanlar sizle ugrasmak zorunda değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...