Günün Sözü (2 Kişi İçeride)

aslan91

Aktif Üye
Vatandaş
Özür dilemek, sizin haksız olduğunuz anlamına gelmez. Karşınızdaki insana verdiğiniz değerin, egonuzdan yüksek olduğunu gösterir.

aslan91

Aktif Üye
Vatandaş
Yıkıldığı zaman altından kalkabileceğin hayaller kur. İnsanların seni yarı yolda bırakma ihtimalini unutma!

aslan91

Aktif Üye
Vatandaş
Aramayacaksın kimseyi, olması gerekenler zaten yanında. Ve yanında olmayıp gidenler; ne aklında olmalı ne umrunda. (

aslan91

Aktif Üye
Vatandaş
Hayatı Seviyorum Seni Sevdiğim kadar Ama Seni görünce Hayatı unutuyorum Sen Kalıyorsun o an sadece benim dünyamda. ama sen beni görmüyorsun kendi dünyanda.

aslan91

Aktif Üye
Vatandaş
Aşk hayatta bi defa olur.Aşık olma yaşına geldiginde,aşık olursun.Kaç yıl sürerse artık.Bu birlikteliktede bütün dogru yanlış,gerçek sahte,aptallık hatta uçmak kafadan herşeyi yaşarsın. Bittiyinde.. birdaha aşk olacagını sanma karşına biri çıkacak ölümüne sevecek, sana deger verecek, seni kırmıycak incitmiycek kaybetmiycek....Bilmiyorlarki onlar olgunlaştılar aşkın ne oldugunu anladılar...... yaşıyoRlar...

aslan91

Aktif Üye
Vatandaş
Güvendiğiniz dağlara karlar yağdığında en güzel çare "dağ ile kar"ı başbaşa bırakmaktır..! Gün gelip karlar eridiğinde dağ yolunuzu gözleyince.. En güzel cevap; Başka bir dağdan SELAM yollamaktır...!

aslan91

Aktif Üye
Vatandaş
Hayattan bezmiş biri gibi yaşıyorum,
Güneşim batıp doğmuyor ,
Sen gittiğin günden beri EY YAARRR
Artık geceleri sende bensizliği dinlemek güzel,
Alma benden canımı zaten aşkın aldı benden beni..