Güzel, düz yazmayı öğrendin. Yarın gel başka ogreteceklerim de varAdımdan şiir yazacağına neden bunu yazdı diye düşün![]()
Güzel, düz yazmayı öğrendin. Yarın gel başka ogreteceklerim de varAdımdan şiir yazacağına neden bunu yazdı diye düşün![]()
Seninle ugrraşam burada abi diye gezersin ama sıradan bir oyun oldu için uğraşmıyorumHoplamıyoruz ki sizler gibileri evcilleştirmeye çalışıyoruz kaldı ki sizin gibileri biz fazlasıyla gördük ve evcilleştirdik
Sen kendin öğrenGüzel, düz yazmayı öğrendin. Yarın gel başka ogreteceklerim de var
Bence cümleleri birbirine bağlamayı bilmiyor o yüzden her cümleyi ayrı yazıyorGüzel, düz yazmayı öğrendin. Yarın gel başka ogreteceklerim de var
Nedenmiş oSizden hiç birşey olmaz
Bunu buraya not düşüyorum
Hep aklınızda kalsın
Bu oyunda seçim kazanırsınız
Ama oyuna birşey kazandıramazsınız
Unutmayın
O zaman gel Altın Ok Partisinin başına geç, elimden geleni yapacağım bunun gerçekleşmesi için.Sizden hiç birşey olmaz
Bunu buraya not düşüyorum
Hep aklınızda kalsın
Bu oyunda seçim kazanırsınız
Ama oyuna birşey kazandıramazsınız
Unutmayın
Abim nolur birşey yapma Allahın adını verdim senden çok korkuyorumSeninle ugrraşam burada abi diye gezersin ama sıradan bir oyun oldu için uğraşmıyorum
İş hayatım durumlar gereği bazen gitmek zorunda kalıyorum bu sebeptenGerçi oyuncu hareketlerine baktım da @sakaahmet3419 senin olayın oyunun desteğinden yararlanıp dönüş ödülleri almak gibi bir durumdan ibaret gibi duruyor.
Emin olamadım şimdi senin bir parti yönetebileceğin durumuna
Ödülünü ben vermiyorum ya banane canım bu durumdanİş hayatım durumlar gereği bazen gitmek zorunda kalıyorum bu sebepten
Oyundan birşey kazanmak amacım olsa
vip 3 alamazdim yine gitme durumum olabilir
Bunu farklı düşünmesin kimse
Gidersen sağda solda sakaahmeti yedik ,korktu kaçtı diye anlatırım haberin olsunİş hayatım durumlar gereği bazen gitmek zorunda kalıyorum bu sebepten
Oyundan birşey kazanmak amacım olsa
vip 3 alamazdim yine gitme durumum olabilir
Bunu farklı düşünmesin kimse
Öyle bir yorum yaptın için bende açıklama yaptımÖdülünü ben vermiyorum ya banane canım bu durumdan
Ben Altın Ok için sizden birşey olmaz seçim kazanırsınız ama bu oyuna bir şey kazandıramazsınız demişsin oraya takıldim
Elstireye açığım istedin gibi eleştire bilirsinGidersen sağda solda sakaahmeti yedik ,korktu kaçtı diye anlatırım haberin olsun
Çünkü öyle..Öyle bir yorum yaptın için bende açıklama yaptım
Hakkı Haklı'nın hakkını yemiş.Tm kardeşim haklısın