Yalandan savunma bence bu yalakalık oluyor kötü birsey demedim adama zaten kendisini severimSizi savunmuşum demekki savunmamak gerekiyor yiğit devam keeeee
Yalandan savunma bence bu yalakalık oluyor kötü birsey demedim adama zaten kendisini severimSizi savunmuşum demekki savunmamak gerekiyor yiğit devam keeeee
Sen reeldede bu kadar bos konusmayi severmisinYalandan savunma bence bu yalakalık oluyor kötü birsey demedim adama zaten kendisini severim
Ben deilde sen olduğun kesinSen reeldede bu kadar bos konusmayi severmisin
Ben katilamın boş konuştuğunu görmedim ?Ben deilde sen olduğun kesin
İyi bos yaptin bugun massallah ne dil varmis arkadaş benim diyen kadinlae yetisemez sanaBen deilde sen olduğun kesin
Demin 2 mizde gördükBen katilamın boş konuştuğunu görmedim ?
Yoktu demedim istifa etmeyi beceremedi dedimZuahahhahahahaha ya bi yuruyun gidin planlardan haberimiz yokdu bizim sanki![]()
Ee siz bu zamana kadar bir çok şeyi beceremediniz. Biz size bişe yaptık mıYoktu demedim istifa etmeyi beceremedi dedim![]()
Ne yapacaktın meselaEe siz bu zamana kadar bir çok şeyi beceremediniz. Biz size bişe yaptık mı![]()
Oyle deme onlar 4 yuce partinin yerin ve gokyuzunun yöneticileriEe siz bu zamana kadar bir çok şeyi beceremediniz. Biz size bişe yaptık mı![]()
Ne bekliyon mesela. Sürekli böyle kışkıtıcı sorular sorarak birilerinin ban yemesini miNe yapacaktın mesela
Hepinizi sıraya koyup azarlayacaktım.Ne yapacaktın mesela
Kuru iftiraNe bekliyon mesela. Sürekli böyle kışkıtıcı sorular sorarak birilerinin ban yemesini mi
Ooo uyku vakti gelmiş hadi git uyu uyumadan rüya görmeye başlamışsınHepinizi sıraya koyup azarlayacaktım.
Sherlock Holmes musun beKuru iftiramerak ettim sohbete ajan göndermekten başka ne yapacak ne edecek ha bu gün birini bulup yolladım geri kapınızı açmışsınızdır umarım .
Üzülüyorum sana ya, kafayı sıyırdın iyice vergisi ajanı. Halüsünasyon görmeye de başladın galibaKuru iftiramerak ettim sohbete ajan göndermekten başka ne yapacak ne edecek ha bu gün birini bulup yolladım geri kapınızı açmışsınızdır umarım .
Bu ajanlar ne yapmış size sürekli ajan ajan. Ne ajanmış vallaKuru iftiramerak ettim sohbete ajan göndermekten başka ne yapacak ne edecek ha bu gün birini bulup yolladım geri kapınızı açmışsınızdır umarım .
Yav yok be tribe girdiler iyice. "erkeklerin durup dururken zengin olmamız lazım" olayı ile Sevim'in "partide ajan var" olayı aynı şuandaBu ajanlar ne yapmış size sürekli ajan ajan. Ne ajanmış vallaSürekli ajan demek istemiyorsanız parti kurup yönetmeyin o zaman başkanım. Eğer partiniz varsa da bu tür riskleri göze almanız gerek
![]()