Bu seni ilgilendirmediği için cevap verme gereği duymadım özel hayatımı oyuna taşımıyorumOrduda üniversitede öğretmenmisin abla
Bu seni ilgilendirmediği için cevap verme gereği duymadım özel hayatımı oyuna taşımıyorumOrduda üniversitede öğretmenmisin abla
En azından dostumuzu satmadıkE önce siz birleştinizortama ayak uydurduk fena mı ettik bak mükemmel sonuç
Tamam abla bende ordu üniversitesinde okuyorum ama ilçesindeBu seni ilgilendirmediği için cevap verme gereği duymadım özel hayatımı oyuna taşımıyorum
Ozaman sende AjansınTamam abla bende ordu üniversitesinde okuyorum ama ilçesinde![]()
Sattığımı nerden çıkardınEn azından dostumuzu satmadık![]()
Yok be hocam Sevim ablayı görünce korkuyorumOzaman sende Ajansın
Bu da beni ilgilendirmiyorTamam abla bende ordu üniversitesinde okuyorum ama ilçesinde![]()
Tamam ablaBu da beni ilgilendirmiyor
Abi sende ajansın ama nasıl olcak o iş (şüpheli)Ozaman sende Ajansın
Ablanın ajanı değilsin ya ondan kızıyor sana takma kankaTamam abla
Tüh yakalandım, keşke benide sevim başkan yakalasaydıAbi sende ajansın ama nasıl olcak o iş (şüpheli)![]()
Allahtan öğretmenim değil ajan değilsin diye derslerden koyardıAblanın ajanı değilsin ya ondan kızıyor sana takma kanka![]()
Yok o 20 saat aralıksız vergi kasıyor sonra ajan avına çıkıyor. Onun planı öyle (yoksa bende ajan miyim)Tüh yakalandım, keşke benide sevim başkan yakalasaydı
Otur 0Allahtan öğretmenim değil ajan değilsin diye derslerden koyardı
Ablam npc gibi uyumuyor hiçYok o 20 saat aralıksız vergi kasıyor sonra ajan avına çıkıyor. Onun planı öyle (yoksa bende ajan miyim)![]()
NPC lere de uyuma özelliği geldi kanka artık teknoloji gelişiyorAblam npc gibi uyumuyor hiç
NPC lere de uyuma özelliği geldi kanka artık teknoloji gelişiyor![]()