DAHA çok fırtına kasırga gibi benzetmeler yapılabilirSert rüzgarlar esiyor burada![]()
DAHA çok fırtına kasırga gibi benzetmeler yapılabilirSert rüzgarlar esiyor burada![]()
Tamam olur@UYANIŞ MEDYA birde özel sorular olsun. Yeni sorularla bekliyoruz.
Örnek: Bu zamana kadar bulunduğunuz partiler.
Gırıg: Göktürk, premses mavi vatan, türk ulus
Dostlar sağolsun
Hemde ne kokuHavada ban kokusu mu var![]()
Severiz.DAHA çok fırtına kasırga gibi benzetmeler yapılabilir
Hoşuma gitmedi bu konseptDostlar, düşmanlar ve arada kalanlar!
Uyanış Medya olarak, gazeteciliğe yepyeni bir soluk getiriyoruz:
"Karşılıklı VS!"
Artık tek başınıza röportaj vermek zorunda değilsiniz! İsteyenler aynı anda sahneye çıkabilir, hem sorulara cevap verebilir hem de birbirine laf atabilir!
İster siyasi rakibinizle karşılıklı atışın, ister ekibinizle birlik olup rakiplerinize bir takım mesajlar verin. Belki de sadece kahve eşliğinde güzel bir sohbet etmek istersiniz. Burası sizin alanınız, biz sadece soruları soruyoruz!
Bu karar, "İBARE BİLDİRİSİ" konusunun altındaki VS konuşmalarından yola çıkılarak ve tamamen sizlerin isteğiyle alındı! 🫵
Yani;
"Talep sizden, Aksiyon bizden!"
Hazır olun, çünkü mikrofon artık tek kişilik değil! Ama bir sıkıntımız var,
"SADECE MESAJLAŞARAK KAVGA EDEBİLİRSİNİZ"
Başvurular ve detaylar için: BaşkanOnline Forum, UYANIŞ MEDYA
UYANIŞ MEDYA – "TARAFSIZIZ AMA KEYİFLİYİZ !"
Yaşayan ölülerde var mesela 2 gunde iktidar olan,bozkurttan aldi obyi iki gün sonra iktidara Yaşayan ölüler geldi ama bil parti baskani kim@UYANIŞ MEDYA birde özel sorular olsun. Yeni sorularla bekliyoruz.
Örnek: Bu zamana kadar bulunduğunuz partiler.
Gırıg: Göktürk, premses mavi vatan, türk ulus
Bu Kural beni çok mutlu etti ve geldiğine göre kabul eder misiniz bilmem ama ilk konuğunuz olmak isterimDostlar, düşmanlar ve arada kalanlar!
"Karşılıklı VS!"
Artık tek başınıza röportaj vermek zorunda değilsiniz! İsteyenler aynı anda sahneye çıkabilir, hem sorulara cevap verebilir hem de birbirine laf atabilir!
İster siyasi rakibinizle karşılıklı atışın, ister ekibinizle birlik olup rakiplerinize bir takım mesajlar verin. Belki de sadece kahve eşliğinde güzel bir sohbet etmek istersiniz. Burası sizin alanınız, biz sadece soruları soruyoruz!
Bu karar, "İBARE BİLDİRİSİ" konusunun altındaki VS konuşmalarından yola çıkılarak ve tamamen sizlerin isteğiyle alındı! 🫵
Yani;
Benlede reportaj edə bilərsinDostlar, düşmanlar ve arada kalanlar!
"Karşılıklı VS!"
Yani;
Naber Magarsusalparslan geliyormu beni karşısına yazın hoşgeldin bonusu
Kankam hoşgeldin özleştikalparslan geliyormu beni karşısına yazın hoşgeldin bonusu
Bu Kural beni çok mutlu etti ve geldiğine göre kabul eder misiniz bilmem ama ilk konuğunuz olmak isterim
Benlede reportaj edə bilərsin
ral beni çok mutlu etti ve geldiğine göre kabul eder misiniz bilmem ama ilk konuğunuz olmak isterim
Benim için fark etmez karşıma biri çıkarsa Neden olmasın çıkmazsa tekBaşkanlarım sizlerle röportaj yapmak için bizimle Özelden iletişime geçerek, röportajlarınızın Tek mi? Karşılıklı mı?
Karşılıklı/Yanınızda biri olacaksa kim?
Bunları belirtirseniz sizleri sıraya alabilirim
Hoşgeldinalparslan geliyormu beni karşısına yazın hoşgeldin bonusu
İyidir sakaryalı senden naberNaber Magarsus