Uyanış Medya - VS İsteyenler Varmış 👊 (5 Kişi İçeride)

Coşkun Karaosmanoğlu

Asil Türk Partisi Kurucu Genel Başkanı
48. Dönem Oyun Başkanı
Sende uslu olup yoluma çıkmazdan düşmanlık olmaz ha dostluk hiç olmaz çünkü sen aylarca yol yürüdüğün insanlara ihanet ettin bana mı etmeyecen 😀
Ben yaparım her haltı burası oyun aklını kullan Metin yapan dolan fitne fesat herşey var burada bı tek sen temiz kaldın da yoluna çıkanın ayağı kırılsin ama gözüm üzerinde 😉

Metin Palas

Aktif Üye
Vatandaş
Ben yaparım her haltı burası oyun aklını kullan Metin yapan dolan fitne fesat herşey var burada bı tek sen temiz kaldın da yoluna çıkanın ayağı kırılsin ama gözüm üzerinde 😉
demek ki burada her şey mubah ama unutma her haltı yapanın bir gün midesi bozulur Biz yine de bildiğimiz gibi yürürüz Yolumuza taş koyanların ayağı mı kırılır yoksa biz o taşları basamak mı yaparız onu zaman gösterir. Ben ne yapacağımı iyi bilirim bunuda en iyi sen bilirsin ayrıca Beni bu kadar düşündüğünü de bilmiyordum coşkun duygulandırıyorsun😀

- Y U N U S -

Tecrübeli Üye
Vatandaş
demek ki burada her şey mubah ama unutma her haltı yapanın bir gün midesi bozulur Biz yine de bildiğimiz gibi yürürüz Yolumuza taş koyanların ayağı mı kırılır yoksa biz o taşları basamak mı yaparız onu zaman gösterir. Ben ne yapacağımı iyi bilirim bunuda en iyi sen bilirsin ayrıca Beni bu kadar düşündüğünü de bilmiyordum coşkun duygulandırıyorsun😀

Coşkun Karaosmanoğlu

48. Dönem Oyun Başkanı
Yahu 20 yaşında adamsın çocuk gibi konuşma bak işine işte ayağını sağlam baş milletle münakaşaya da girme

Coşkun Karaosmanoğlu

48. Dönem Oyun Başkanı
Bende onu anlamadım abi. 20 yaşında arkadaş büyüğüyle nasıl konuşuyor. Onun adına ben özür dilerim abi senden genç olarak. Seviliyorsun 😊🌹
Büyüklük veya saygı beklemiyorum ondan zaten Yunus sadece aklını başına alsın daha önceki hataları yapmasın diye uyarıyorum ama nafile